Δύο καλλιτέχνες που επιμελήθηκαν τα πορτραίτα της βασίλισσας Ελισάβετ μίλησαν αποκλειστικά στο Hello! για τη στενή σχέση που είχαν με την προσωπική ενδυματολόγο της βασίλισσας, Angela Kelly, που εργάστηκε για τη μονάρχη για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Οι καλλιτέχνες Rob Munday και η Frances Segelman με αφορμή την έκθεση τους που είναι αφιερωμένη στη αξέχαστη βασίλισσα Ελισάβετ με τίτλο «Majesty: Α Tribute to the Queen» μοιράζονται άγνωστες ιστορίες για τη φιλία των δύο γυναικών.

H Angela Kelly ήταν η καλύτερη φίλη της αείμνηστης μονάρχη

Η Angela Kelly

«Το δέσιμο ανάμεσα στην Angela Kelly και τη βασίλισσα ήταν απίστευτο και μπορούσες να δεις την απίστευτη σχέση που είχαν μεταξύ τους. Η βασίλισσα εμπιστευόταν απόλυτα την Angela σε ό,τι και αν έκανε», δήλωσε o Rob Munday. Kαι πρόσθεσε: «Η Angela ήταν μία υπέροχη κυρία, προσγειωμένη με εκείνη την έντονη προφορά του Liverpool που σίγουρα δεν περίμενες να ακούσεις μέσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ».

Οι δύο φίλες μάλιστα είχαν υψηλή αίσθηση του χιούμορ. «Δεν ήταν κάποιο συγκεκριμένο αστείο που έκαναν, απλά είχαν βρει τον τρόπο να κάνουν η μία την άλλη να γελούν», εξηγεί.

Η Frances Segelman επίσης πέρασε χρόνο με τη βασίλισσα Ελισάβετ και την φίλη της, κάνοντας λόγο για μία «απίστευτη σχέση». Η Frances θυμάται: «Συνάντησα την Angela και ήταν εκεί για να με βοηθήσει, να μου πει ποια τιάρα να αποτυπώσω στο έργο μου ή ποιο κόσμημα. Μετά ήταν μαζί μας σε κάθε συνάντηση με τη βασίλισσα και συζητούσε μαζί της. Η βασίλισσα ένιωθε πολύ άνετα μαζί της». Και κατέληξε λέγοντας: «Όταν μιλούσαν άκουγες δύο πολύ καλές φίλες να συνομιλούν. Η Angela ήταν ο πιο κοντινός άνθρωπος της βασίλισσας και η έμπιστη φίλη της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ