Η Βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθείται, αφού ο Πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά. Ο 73χρονος Κάρολος συναντήθηκε πρόσφατα με την 95χρονη μητέρα του, αλλά η μονάρχης δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα, ανέφερε πηγή του Παλατιού.

Η πηγή τόνισε ακόμα ότι θα συνεχίσει να παρακολουθείται, αλλά δεν θα δοθεί κάτι παραπάνω για την υγεία της Βασίλισσας. Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς ο Πρίγκιπας Κάρολος συναντήθηκε με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, όμως, πραγματοποίησε μια επίσκεψη την Τρίτη στο Κάστρο του Ουίνδσορ, την επομένη της επιστροφής της Βασίλισσας στην κατοικία της στο Μπέρκσαϊρ από το Σάντρινγκχαμ.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θεωρείται ότι είναι πλήρως εμβολιασμένη, επομένως δεν θα χρειαστεί να απομονωθεί, εκτός εάν βγει θετική, όμως κρίνεται απαραίτητο να κάνει rapid tests κάθε μέρα για επτά ημέρες.

«Σήμερα το πρωί ο Πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε θετικός στον ιό και τώρα βρίσκεται σε απομόνωση», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Παλατιού. Οι βοηθοί του ανέφεραν ότι ο μελλοντικός Βασιλιάς βρέθηκε θετικός κατά τη διάρκεια ενός τεστ ρουτίνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ