Η βασίλισσα Ελισάβετ με αφορμή τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο διάσημου περιοδικού μόδας για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, στο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου, θα απεικονίζεται η βασίλισσα Ελισάβετ με μια φωτογραφία της τραβηγμένη το 1957, από τον Λόρδο Σνόουντεν, τον πρώην σύζυγο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας. Σε αυτή την φωτογραφία πόζαρε για την 10η επέτειο γάμου της με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του περιοδικού, το εξώφυλλο αποτίει φόρο τιμής στην Αυτή Μεγαλειότητα, ενόψει του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, ανατρέχοντας στη δική του μοναδική σχέση με τη μονάρχη κατά τη διάρκεια των 70 χρόνων στο θρόνο.

Ο εκδότης του περιοδικού, σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια, ο «αρχαίος θεσμός» της βασιλικής οικογένειας, φαίνεται να αλλάζει και να εκσυγχρονίζεται, κάνοντας μια προσπάθεια να αναδείξει το έργο των ανθρώπων που υποεκπροσωπούνται» και συνέχισε: «Όταν έλαβα το μετάλειό μου για τις υπηρεσίες στη διαφορετικότητα στη μόδα πριν από αρκετά χρόνια, σκέφτηκα προσεκτικά τι θα σήμαινε η απόφαση να το αποδεχτώ. Τελικά, είδα ένα αρχαίο ίδρυμα που ξεκινούσε ένα πρόγραμμα αλλαγής και αν είχαν παρατηρήσει και ήθελαν να αναγνωρίσουν τη δουλειά μου ως κάτι άξιο να επισημανθεί, δεδομένου του γεγονότος πως οι προσπάθειές μου αφορούσαν επίσης αυτή την εστίαση στα υποεκπροσωπούμενα άτομα, τότε κι εγώ ένιωθα άνετα – και ήμουν ακόμη και πρόθυμος – να το δεχτώ».

Παράλληλα, το περιοδικό μόδας αποθεώνει και την γκαρνταρόμπα της βασίλισσας Ελισάβετ για τα χρωματιστά ρούχα και τα υπέροχα κοσμήματά της.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ