Μπορεί η ζωή των γαλαζοαίματων να είναι γεμάτη λάμψη και glamour, όμως ακόμα και η Βασίλισσα Eλισάβετ, πρέπει να ακολουθεί ένα αυστηρό πρωτόκολο. Το πιο ασυνήθιστο, είναι αυτό για τους κανόνες στο φαγητό, οι οποίοι δεν της επιτρέπουν να τρώει θαλασσινά και σκόρδο.

Ωστόσο, υπάρχει ένας βασιλικός κανόνας που δεν μπορούμε να τον καταλάβουμε.
Η Βασίλισσα, ποτέ δεν αποκαλύπτει το αγαπημένο της φαγητό, όμως ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton, έσπασαν αυτή την παράδοση.

Getty Images/Ideal Image

Η μονάρχις, επιλέγει να κρατά το αγαπημένο της φαγητό μυστικό και αυτό γιατί δεν θέλει να της σερβίρουν κάθε φορά του ίδιο στα επίσημα γεύματα.

Ο Gordon Rayner, πρώην βασιλικός εκπρόσωπος για την The Telegraph, είχε αποκαλύψει, ότι αυτό το έμαθε από ένα μέλος του προσωπικού της οικογένειας.

“Όπως μου είχε πει ένα μέλος του βασιλικού προσωπικού, αν αποκαλύψει η Βασίλισσα, το αγαπημένο της γεύμα, μετά δεν θα της σερβίρουν τίποτα άλλο”.

Η Kate Middleton, το 2018, άθελά της έσπασε τον χρυσό κανόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Great Ormond Street Hospital, όπου και συνομίλησε με τον Rafael Chana, ένα παιδί που περίμενε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Ο Rafa, αποκάλυψε στη Δούκισσα του Cambridge, ότι λατρεύει τις ελιές με την ίδια να του απαντά: “Συνήθιζα να τρώω πάρα πολλές όταν ήμουν μικρή”.

@Theroyalfamily

Παρά το γεγονός ότι η Δούκισσα έχει αποκαλύψει αρκετές φορές τις διατροφικές της συνήθειες, η Βασίλισσα Ελισάβετ, δεν κάνει το ίδιο. Όμως, ο πρώην βασιλικός chef, Darren McGrady, αποκάλυψε ότι “η Βασίλισσα είναι chocoholic”.

Getty Images/Ideal Image

“To κέικ σοκολάτας με μπισκότα είναι το μόνο κέικ που βρίσκεται στο βασιλικό τραπέζι κάθε μέρα, μέχρι να φαγωθεί. Καμιά φορά ακολουθεί τη Βασίλισσα Ελισάβετ και το σαββατοκύριακο, στο Κάστρο του Windsor”, είχε αποκαλύψει ο Daren στο HELLO!.

@Τheroyalfamily

“Θυμάμαι όταν ήμουν νέος σεφ και ταξίδευα από το Paddington στο Windsor, είχα προσεκτικά τυλιγμένο ένα μισοφαγωμένο κέικ σοκολάτας με μπισκότα, με το φόβο μην μου πέσει ή το χάσω. Ήταν το αγαπημένο της. Μάλιστα, όταν το δοκίμασε για πρώτη φορά ο Πρίγκιπας William, το λάτρεψε και μου το ζήτησε για την ημέρα του γάμου του, το 2011”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ