Ο πρίγκιπας Άντριου, ο Κόμης και η Κόμισσα του Ουέσσεξ και η Lady Louise Windsor παρακολούθησαν το πρωί της Κυριακής μία λειτουργεία στο βασιλικό παρεκκλήσιο των Αγίων Πάντων στο Κάστρο του Windsor.

https://www.instagram.com/p/CNhuyiInfbc/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Πρίγκιπας Άντριου: Περιγράφει τα συναισθήματα της μητέρας του, βασίλισσα Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Άντριου στην κυριακάτικη λειτουργία

Αναφερόμενος στον θάνατο του πατέρα του πρίγκιπα Φίλιππου, ο πρίγκιπας Άντριου είπε: «Είναι μία μεγάλη απώλεια. Όλοι έχουμε αυτή την μεγάλη αίσθηση της απώλειας. Αλλά όλες οι εκδηλώσεις που γίνονται για τιμήσουν την μνήμη του, είναι καταπληκτικές».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πω πόσο ευγνώμων, πόσο ευγνώμονες είμαστε, με όλες αυτές τις εκδηλώσεις μνήμης. Ήταν ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος. Τον αγαπούσα σαν πατέρα. Ήταν τόσο ήρεμος, αν είχες κάποιο πρόβλημα, θα το σκεφτόταν πάντα. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος».

Πρίγκιπας Άντριου: «Η Βασίλισσα Ελισάβετ περιέγραψε τον θάνατο του ως ένα ανεκπλήρωτο κενό στη ζωή της»

Ο πρίγκιπας Άντριου τόνισε στη συνέχεια: «Χάσαμε τον παππού του έθνους μας και λυπάμαι πολύ και είμαι υποστηρικτικός στην μητέρα μου, που αισθάνεται αυτή την απώλεια, όσο κανείς άλλος».

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Άντριου προσπάθησε να μεταφέρει τα συναισθήματα της βασίλισσας Ελισάβετ. «Η βασίλισσα όπως θα γνωρίζετε, είναι ένα απίστευτα στωικό άτομο που περιέγραψε τον θάνατο του ως ένα «θαύμα» το οποίο αναλογίζεται. Περιέγραψε τον θάνατο του, ως ένα ανεκπλήρωτο κενό στη ζωή της και στην οικογένεια και εμείς είμαστε εκεί για να συσπειρωθούμε και να την υποστηρίξουμε».

Διαβάστε περισσότερα στο Hello.gr

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ