Ο πρίγκιπας Άντριου μοιράστηκε ένα τρυφερό μήνυμα αφιερωμένο στη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, ενόψει της κηδείας της τη Δευτέρα.

Ο Άντριου συνόδευσε τα λόγια του με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο της μητέρας του να τον κρατά ως νεογέννητο τον Μάρτιο του 1960.

«Αγαπητή μαμά, Μητέρα, Μεγαλειότατη, τρία σε ένα. Μεγαλειότατη, ήταν τιμή και προνόμιο να σας υπηρετήσω. Μητέρα του έθνους, η αφοσίωση και η προσωπική σας υπηρεσία στο έθνος μας είναι μοναδική και κομβική. Ο λαός σας δείχνει αγάπη και σεβασμό με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους και ξέρω ότι προσπαθείτε να τιμάτε τον σεβασμό τους», ανέφερε αρχικά ο πρίγκιπας Άντριου για τη μητέρα του.

«Μαμά, η αγάπη σου για έναν γιο, η συμπόνια σου, η φροντίδα σου, η εμπιστοσύνη σου θα είναι θησαυροί μου για πάντα. Είχες άπειρη γνώση και σοφία, χωρίς όρια ή περιορισμούς. Θα μου λείψουν οι ιδέες, οι συμβουλές και το χιούμορ σου. Καθώς το βιβλίο των εμπειριών μας κλείνει, ένα άλλο ανοίγει, και θα σε κρατάω για πάντα στην καρδιά μου με βαθύτατη αγάπη και ευγνωμοσύνη και θα περπατήσω με χαρά στο επόμενο (κεφάλαιο) με εσένα ως οδηγό μου», συμπλήρωσε στο μήνυμά του ο πρίγκιπας Άντριου για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Μάλιστα, ο Άντριου ολοκλήρωσε με τις λέξεις «God Save The King» προς τιμή του αδελφού του Καρόλου.

βασίλισσα ελισάβετ

Οι συζητήσεις που είχε η βασίλισσα Ελισάβετ πριν φύγει από τη ζωή ήρθαν στο φως

Η Καμίλα «λύνει» τη σιωπή της και κάνει αποκαλύψεις για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Γιατί ο πρίγκιπας Άντριου δεν φόρεσε την επίσημη στολή του στην πομπή της μητέρας του βασίλισσας Ελισάβετ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ