Η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από μια σύντομη περίοδο απομόνωσης, αφού ο Πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κρονοϊό. Ωστόσο, η 95χρονη μονάρχης έδειξε ότι αντιμετώπιζε κάποια κινητικά προβλήματα.

Σε ένα βίντεο της εκδήλωσης από το ITV News που κυκλοφόρησε στο Twitter, η Βασίλισσα, η οποία στεκόταν με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού, σχολίασε: «Λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε, δεν μπορώ να κουνηθώ».

Βασίλισσα Ελισάβετ
Getty Images/Ideal Image

Η Βασίλισσά Ελισάβετ πραγματοποίησε ένα αυτοπροσώπως meeting στο Κάστρο του Ουίνδσορ, συναντώντας τον επερχόμενο Γραμματέα Υπηρεσιών Άμυνας, Υποστράτηγο Έλντον Μίλαρ, και τον προκάτοχό του, Αντιναύαρχο Τζέιμς Μακλέοντ, την Τετάρτη.

Η ίσια έδειχνε κομψή και οι επισκέπτες αποκάλυψαν ότι τους γρύλιζε ο ηλικιωμένος σκύλος της Βασίλισσας. Ο Μακλεόντ της είπε: «Παρατηρώ ότι έχετε την Candy να φρουρεί γιατί, καθώς κατεβαίναμε από το διάδρομο, δεν επρόκειτο να μας αφήσει να φτάσουμε κοντά σας». Ο Μίλαρ συμφώνησε: «Μούγκρισε λίγο καθώς μπήκαμε μέσα».

Η Βασίλισσα τους απάντησε: «Ω, αλήθεια;…δεν γρυλίζει κανονικά». Ενώ το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει δημόσια αν η Βασίλισσα είχε βγει θετική στον COVID-19 ή αν είχε συμπτώματα, η άμεση επιστροφή της στη δουλειά υποδηλώνει ότι μπορεί να είχε αποφύγει να προσβληθεί από τον ιό, ενώ ο Πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε θετικός δύο ημέρες αφότου είδε τη Βασίλισσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ