Βασίλισσα Καμίλα: Ο επίσημος λογαριασμός της οικογένειας στο instagram ανέβασε ένα συγκινητικό video 

Η Καμίλα καλωσόρισε στο Clarence House άρρωστα παιδιά με τη βοήθεια ιδρυμάτων που σκοπό τους έχουν να υποστηρίζουν τις οικογένειες να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της φροντίδας ενός μωρού ή παιδιού που πάσχει από ασθένεια. Κάποια από αυτά βρίσκονται σε τελικό στάδιο κάποιας ασθένειας που ίσως τα οδηγήσουν πρόωρα στον θάνατο.

Βασίλισσα Καμίλα
Βασίλισσα Καμίλα: Ο επίσημος λογαριασμός στο instagram ανέβασε ένα συγκινητικό video 

Η βασίλισσα Καμίλα, απλή, χαιρέτησε ένα ένα τα παιδιά, έπαιξε μαζί τους, και μαζί στόλισαν τον Χριστουγεννιάτικο δέντρο! 

Βασίλισσα Καμίλα
Βασίλισσα Καμίλα: Ο επίσημος λογαριασμός στο instagram ανέβασε ένα συγκινητικό video 

Η βασίλισσα ήταν τόσο εγκάρδια που δεν δίστασε να σερβίρει κάποια από τα παιδιά τα οποία εντυπωσιάστηκαν από τους ταράνδους που είχαν μεταφερθεί στον κήπο του Clarence House.

Στο video που ανέβηκε με τη μουσική υπόκρουση του Step Into Christmas του  Elton John, η λεζάντα σημειώνει:

«Η βασίλισσα συνέχισε την ετήσια παράδοσή της να καλωσορίζει τα παιδιά, με την υποστήριξη των @HelenAndDouglasHouse και @RoaldDahlCharity, για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Clarence House.

🎶 Το Band και οι Bugles of The Rifles ήταν σε ετοιμότητα για να προσφέρουν εορταστική μουσική ψυχαγωγία – χωρίς να ξεχνάμε την ειδική επίσκεψη έκπληξη από τον Father Christmas και τους τάρανδους του, Dancer και Blitzen! 🎅🦌🦌»

Πηγή φωτογραφιών κειμένου: screen shot του video του λογαριασμού στο instagram/ theroyalfamily

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΜΙΛΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ