Βασίλισσα Καμίλα: Ένα κρυφό μήνυμα που μόνο ειδικοί μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν 

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα παρευρέθηκαν στην εναρκτήρια βραδιά του Chelsea Flower Show

Η βασίλισσα ενθουσίασε τους νέους στην έκθεση λουλουδιών Chelsea τη Δευτέρα καθώς χάρισε στους μαθητές ένα ειδικό μπουκέτο λουλούδια – και ένας ειδικός στα λουλούδια αποκάλυψε το συμβολικό νόημα πίσω από την επιλογή της.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα παρευρέθηκαν στην εναρκτήρια βραδιά του Chelsea Flower Show
Το βασιλικό ζεύγος παραβρέθηκε στην εναρκτήρια βραδιά του Chelsea Flower Show

Η Camilla, 76, επέλεξε να δώσει καμέλιες σε μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Sulivan, οι οποίοι συνέβαλαν στο σχεδιασμό ενός κήπου εμπνευσμένου από την Penelope Featherington από το επιτυχημένο δράμα εποχής του Netflix, Bridgerton.

Η Elise Harlock, brand manager στο Prestige Flowers είπε: «Οι καμέλιες παραδοσιακά συμβολίζουν τον θαυμασμό, τη στοργή και την ευγνωμοσύνη. Επιλέγοντας καμέλιες, η βασίλισσα Καμίλα πιθανότατα σκόπευε να εκφράσει βαθιά εκτίμηση για τη δημιουργικότητα και την αφοσίωση των παιδιών».

Πρόσθεσε όμως ότι οι καμέλιες έχουν επίσης ένα βαθύτερο νόημα, ιδίως δεδομένων των πρόσφατων αγώνων για την υγεία του βασιλιά και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που λαμβάνουν και οι δύο θεραπεία για τον καρκίνο.  

Η Elise είπε: «Στη γλώσσα των λουλουδιών, οι καμέλιες μπορούν να συμβολίσουν την ανθεκτικότητα και τη δύναμη. Αυτή η επιλογή μπορεί να αντανακλά ένα μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης για τον σύζυγο και τη νύφη της κατά τη διάρκεια των απαιτητικών θεραπειών τους.»

Και πρόσθεσε: «Η χειρονομία της βασίλισσας Καμίλα με τις καμέλιες, σε συνδυασμό με τις ειλικρινείς αλληλεπιδράσεις και παραδοχές της, «ζωγράφισε» ένα πορτρέτο μιας βασιλικής οικογένειας που περιηγείται στις προσωπικές δυσκολίες με χάρη και συμπόνια. Η επιλογή των καμέλιων ήταν ένας συγκλονιστικός τρόπος για να μεταδοθεί ευγνωμοσύνη, δύναμη και ενότητα κατά τη διάρκεια αυτών των στιγμών σκληρής δοκιμασίας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΜΙΛΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ