Βασίλισσα Λετίθια: Σε ομιλία της μοιράστηκε τις εντυπώσεις από το πρόσφατο ταξίδι της στην χώρα της Λατινικής Αμερικής 

Η βασίλισσα Λετίθια ταξίδεψε στο Boadilla del Monte (Μαδρίτη) για να προεδρεύσει της τελετής λήξης του Euros de tu Nómina, στην οποία οι υπάλληλοι της Banco Santander, μέσω δωρεών, προωθούν έργα που βελτιώνουν την κοινωνία. Φέτος δεκαέξι έργα κέρδισαν και θα λάβουν ένα οικονομικό ποσό για να μπορέσουν να αναπτύξουν το έργο τους. 

Σε αυτή την εκδήλωση, η βασίλισσα Λετίθια έφτασε φορώντας ένα μωβ σύνολο με λευκή μπλούζα και λευκά σνίκερς και κάθισε στο αμφιθέατρο του εκπαιδευτικού κέντρου

Βασίλισσα Λετίθια: Σε ομιλία της μοιράστηκε τις εντυπώσεις από το πρόσφατο ταξίδι της στην χώρα της Λατινικής Αμερικής 
Βασίλισσα Λετίθια: Σε ομιλία της μοιράστηκε τις εντυπώσεις από το πρόσφατο ταξίδι της στην χώρα της Λατινικής Αμερικής 

Κλείνοντας την εκδήλωση η βασίλισσα Λετίθια ανέβηκε στη σκηνή για να στείλει ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης «σε όλους εσάς που σκέφτεστε τους άλλους, ώστε το μονοπάτι να είναι αληθινό, ώστε ένα άτομο με σύνδρομο Down να έχει μια σταθερή δουλειά, ώστε να όσοι πάσχουν από ALS (πλαγία αμυοτροφική σκλήρυνση ή νόσος του κινητικού νευρώνα. Είναι μια νευροεκφυλιστική πάθηση που επηρεάζει τους κινητικούς νευρώνες του Κεντρικού και Περιφερικού Νευρικού Συστήματος) έχουν ελπίδα και υπάρχει περισσότερη έρευνα, ώστε ένας ευάλωτος νέος να αισθάνεται ευπρόσδεκτος, ώστε ένα παιδί με νευρολογική πάθηση να έχει την υποστήριξη, όλη την υποστήριξη που χρειάζονται στο σχολείο, ώστε ένα κορίτσι που έχει επιζήσει από καρκίνο να μην περνά το υπόλοιπο της ζωής του κουβαλώντας τις συνέπειες που μπορεί να είχε ο καρκίνος, έτσι ώστε μια μητέρα ή ένας φροντιστής, συχνά και οι δύο ταυτόχρονα, να κάνουν ένα διάλειμμα, έτσι ώστε ένα ηλικιωμένο άτομο να αισθάνεται ότι δεν είναι μόνος και ότι δεν είναι εγκαταλελειμμένος. Σας ευχαριστώ.»

 Ήθελε επίσης να δείξει τον «θαυμασμό και τον σεβασμό του σε όλους τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν πολλή ενέργεια, πολλούς πόρους και χρόνο για να κάνουν τα αδύνατα δυνατά.»

Τέλος, η βασίλισσα Λετίθια θυμήθηκε το ταξίδι της στη Γουατεμάλα και μοιράστηκε τις εντυπώσεις της. «Έχω δει πολύ περίπλοκες και ταλαιπωρημένες ζωές. Μου είπε μια γυναίκα σχεδόν στην ηλικία μου που είχε κακοποιηθεί: «Κοίτα βασίλισσα, δεν ξέρω πώς ζω εδώ και πολλά χρόνια, ζούσα με αδράνεια, σαν ζόμπι μέχρι που ήρθε ένα άτομο από την ισπανική συνεργασία και μου πρότεινε δύο λύσεις. Ένιωσα λιγότερο λυπημένη και για πρώτη φορά στη ζωή μου σκέφτηκα ότι ίσως υπήρχε μια ευκαιρία για μένα στη ζωή».

Πηγή Φωτογραφιών: instagram/ casarealdeespana

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΛΕΤΙΘΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ