Η βασίλισσα Λετίθια είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Άμστερνταμ, στην επίσκεψη που πραγματοποιεί με τον σύζυγό της βασιλιά Φελίπε. Το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκαν καλεσμένοι σε επίσημο δείπνο από τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας  με τη royal να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η βασίλισσα της Ισπανίας εντυπωσίασε φορώντας ένα βασιλικό μπλε φόρεμα και μία υπέροχη τιάρα με την υπογραφή του οίκου Cartier.

Η τιάρα πρωτοεμφανίστηκε σε ένα κρατικό συμπόσιο το 2018 για τον Πρόεδρο της Κίνας και τη σύζυγό του, στο παλάτι στη Μαδρίτη.

βασίλισσα Λετίθια
Η βασίλισσα Λετίθια με κοσμήματα με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία

Φτιαγμένο από διαμάντια και μαργαριτάρια, έχει φορεθεί επίσης στο παρελθόν από τη γιαγιά του Φελίπε, την κόμισσα της Βαρκελώνης, και πιο πρόσφατα από τη βασίλισσα Σοφία. Το εντυπωσιακό αξεσουάρ ανέβασε την αίγλη του απίστευτου ντυσίματος της βασίλισσας, που φόρεσε σε ένα ολλανδικό κρατικό συμπόσιο.

Η βασίλισσα Λετίθια φόρεσε επίσης τα διαμαντένια σκουλαρίκια της Βασίλισσας Ευγενίας και μια καρφίτσα με μαργαριτάρι από την Joyas de Pasar, την ιδιωτική συλλογή κοσμημάτων της οικογένειας που φυλάσσεται για ιδιαίτερα σημαντικές περιστάσεις.

βασίλισσα Λετίθια
Στιγμιότυπο από το επίσημο δείπνο

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΛΕΤΙΘΙΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ