Βασίλισσα Λετίθια & Βασίλισσα Μάξιμα: Η τσάντα με την πιπεριά, η κουάφ και η Cartier τιάρα

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ολλανδία και οι εμφανίσεις των δύο βασιλισσών κατέληξαν σε ένα tour de force που αξίζει χιλιάδες κλικς και δεκαπλάσια ευρώ.

Βασίλισσα Λετίθια & Βασίλισσα Μάξιμα: Η τσάντα με την πιπεριά, η κουάφ και η Cartier τιάρα

Οι βασιλείς της Ισπανίας συναντήθηκαν με τους βασιλείς Γουλιέλμο Αλέξανδρο και Μάξιμα της Ολλανδίας και όπως ήταν αναμενόμενο, η μόδα έπαιξε για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η βασίλισσα Λετίθια αναμετρήθηκε με τη βασίλισσα Μάξιμα των Ολλανδών, στα χρώματα και στα αξεσουάρ με την καθεμία να κερδίζει πόντους σε διαφορετικό τερρέν.

Η βασίλισσα Λετίθια, για την πρωινή της εμφάνιση, την Τετάρτη 17 Απριλίου, επέλεξε ένα πράσινο tweed φόρεμα με παγιέτες του Ισπανού σχεδιαστή, υπέρμαχου της βιωσιμότητας, Moisés Nieto. Η επιλογή της ήταν από μόνη της ένα statement, καθώς προώθησε έτσι την παραγωγή μόδας της χώρας της, αλλά δεν περιορίστηκε εκεί.

Η βασίλισσα της Ισπανίας τίμησε μια ακόμη Ισπανή σχεδιάστρια με την κουάφ της.

Το τελευταίο της χαρτί, ήταν η τσάντα Avocado του Ισπανού σχεδιαστή που κρύβεται πίσω από το φόρεμά της, στην οποία, όμως, η βασίλισσα Μάξιμα είχε την καλύτερη απάντηση.

Η βασίλισσα της Ολλανδίας επέλεξε ένα σετ στο χρώμα της σεζόν, το έντονο κόκκινο που ακούει στο όνομα Cherry red σύμφωνα με την Pantone, του Βέλγου σχεδιαστή Natan Couture. Κι ενώ το μονοχρωματικό της look με τις καθαρές και αέρινες γραμμές του αρκούσε για να κλέψει τις εντυπώσεις, η Βασίλισσα Μάξιμα είχε έναν ακόμη άσσο κρυμμένο στην τσάντα της.

Η βασίλισσα των Ολλανδών έβγαλε από την ντουλάπα της ένα κατακόκκινο clutch του Λιβανέζικου οίκου Sarah’s bag, το οποίο αντί για λαβή είχε μια επιχρυσωμένη πιπεριά η οποία και λειτούργησε ως βασικό κόσμημα για όλη της την εικόνα.

Η αναμέτρησή τους, όμως, δεν τελείωσε εκεί καθώς ακολούθησαν βραδινές εμφανίσεις που απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας.

Η βασίλισσα Λετίθια φόρεσε έναν ακόμη Ισπανό σχεδιαστή, ο οποίος της χάρισε μια εντυπωσιακή μπλε τουαλέτα από ταφτά αξίας 4.800 ευρώ. Την εμφάνισή της, ωστόσο, απογείωσαν η Cartier τιάρα της και τα κοσμήματα της βασιλικής οικογενείας της χώρας της.

Σε πιο ήπιους τόνους, κινήθηκε η Βασίλισσα Μάξιμα με μια αέρινη τουαλέτα σε μπλε παλ τόνους του Δανού Jan Taminiau, ενώ κι αυτή με τη σειρά της τίμησε την οικογένειά της φορώντας την τιάρα της βασίλισσας Βιλελμίνης.

Ενώ η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε πιο αυστηρές γραμμές και ένα πιο έντονο στιλιζάρισμα, η βασίλισσα Μάξιμα κινήθηκε σε πιο ρευστές γραμμές με statement κοσμήματα, με την καθεμιά τους να κερδίζει στο δικό της τερρέν. Γιατί ο μεγαλύτερος τους άσσος ήταν ότι έκαστη κατάφερε να παραμείνει πιστή στο προσωπικό της στυλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΛΕΤΙΘΙΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ