Το Παλάτι της Δανίας ανακοίνωσε μια μεγάλη απόφαση πoυ αφορά τον μικρότερο γιο της βασίλισσας Μαργαρίτας, τον πρίγκιπα Ιωακείμ, και την οικογένειά του.

Ο Ιωακείμ και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Μαίρη, πρόκειται να μετακομίσουν στις ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι ενώ τα τελευταία χρόνια μοίραζαν τη ζωή τους μεταξύ Γαλλίας και Δανίας.

Σε ανακοίνωσή του, το παλάτι γνωστοποίησε ότι ο πρίγκιπας Ιωακεπιμ θα «αναλάβει νέα θέση υπό το Υπουργείο Άμυνας ως ακόλουθος της αμυντικής βιομηχανίας στη Δανική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον, όπου ο Πρίγκιπας, ως εκπρόσωπος της Δανίας, θα βοηθήσει τα επόμενα χρόνια στην ενίσχυση της συνεργασία της αμυντικής βιομηχανίας με τις ΗΠΑ και τον Καναδά».

βασίλισσα Μαργαρίτα

Μαζί τους θα βρεθούν στην Ουάσιγκτον τα δύο παιδιά τους, ο Κόμης Χένρικ και η Κόμισσα Αθηνά. Τον Σεπτέμβριο, η βασίλισσα Μαργαρίτα ανακοίνωσε την απόφασή της να αφαιρέσει τους βασιλικούς τίτλους από τέσσερα εγγόνια της.

Το διάταγμα, το οποίο τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου, σήμαινε ότι ο Νικολάι, ο Φέλιξ, ο Ερρίκος και η Αθηνά θα αποκαλούνται πλέον Κόμης της Κοντέσα του Μονπεζάτ. Η απόφαση προκάλεσε μεγάλη ένταση στην οικογένεια με τη βασίλισσα Μαργαρίτα να ζητά συγγνώμη από τον Ιωακείμ και τα παιδιά του.

Πρίγκιπας Ιωακείμ: Μίλησε με τη μητέρα του βασίλισσα Μαργαρίτα μετά την αναπάντεχη απόφασή της για τα παιδιά του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ