Η πριγκίπισσα Αθηνά δέχεται bullying στο σχολείο μετά την απόφαση που πήρε η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας να αφαιρέσει τον τίτλο της πριγκίπισσας, σύμφωνα με τη μαμά της δεκάχρονης πριγκίπισσας, Μαίρη. Η σύζυγος του πρίγκιπα Ιωακείμ, με την οποία έχει την κόρη του την Αθηνά και τον 13χρονο γιο του πρίγκιπα Χένρικ, αποκάλυψε: «Η Αθηνά δέχεται bullying στο σχολείο. Της λένε: “Εσύ δεν είσαι πια πριγκίπισσα;».

Από την 1η Ιανουαρίου 2023, ο πρίγκιπας Νικολάι, ο πρίγκιπας Φέλιξ, ο πρίγκιπας Χένρικ και η πριγκίπισσα Αθηνά θα χάσουν τους τίτλους του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας και θα μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τους τίτλους του Κόμη και της Κοντέσας του Μονπεζάτ.

Η Μαίρη μοιράστηκε επίσης ότι η κόρη της τη ρώτησε: «Πώς θα με λένε τώρα;». Παράλληλα είναι θετή μητέρα των μεγαλύτερων γιων του πρίγκιπα Ιωακείμ, Νικολάι και του Φέλιξ, και πιστεύει ότι πρέπει να υπερασπιστεί τα παιδιά.

Βασίλισσα Μαργαρίτα

«Νομίζω ότι πρέπει να υπερασπιστώ τα παιδιά μας τώρα. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν δύο σοβαρά ζητήματα σε αυτή την περίπτωση. Το πρώτο είναι να πάρεις ένα όνομα από ένα παιδί. Τα παιδιά μας. Έχει να κάνει με το όνομά τους, όχι με τους τίτλους. Αθηνά και Ερρίκος της Δανίας. Αυτά είναι τα ονόματά τους», ξεκαθάρισε.

Η πριγκίπισσα Μαίρη σε άλλο σημείο προσέθεσε: «Το δεύτερο είναι: Τα παιδιά εκτέθηκαν δημόσια. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι εμείς, ως γονείς, δεν είχαμε χρόνο να τους προετοιμάσουμε για την αλλαγή και τις αντιδράσεις».

«Ευχόμαστε να είχαμε χρόνο για αυτό. Νομίζω ότι αυτό είναι παράλογο. Αυτή η υπόθεση αφορά τις συνθήκες των παιδιών. Δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο. Είναι περίεργο να σκέφτεσαι ξαφνικά ότι μπορείς να πάρεις ένα όνομα από ένα παιδί. Εξάλλου τα παιδιά δεν σκέφτονται όπως εμείς. Δυσκολεύονται να το καταλάβουν», συμπλήρωσε η Μαίρη.

Βασίλισσα Μαργαρίτα: Σοκαρισμένος ο πρίγκιπας Νικολάι της Δανίας με την απόφαση της γιαγιάς του να του αφαιρέσει τον τίτλο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ