Τα 51 της χρόνια γιόρτασε χθες, 20 Ιανουαρίου, η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, σύζυγος του Βασιλιά Φίλιππου των Βέλγων.

Με την άνοδο του Φίλιππου στον θρόνο η Ματθίλδη έγινε η πρώτη Βελγίδα βασίλισσα.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών Ματθίλδη, είναι μία από τις πιο αγαπητές και κομψές βασίλισσες της Ευρώπης. Με ανεπιτήδευτη φινέτσα, υπηρετεί το στέμμα με αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος, αλλά πάντα σε χαμηλούς τόνους.

Το προσωπικό της στυλ συνάδει με την προσωπικότητα της. Επιλέγει κομμάτια και αποχρώσεις που τονίζουν τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά της και την κομψή φιγούρα της και αγαπάει τον τους feminine και πολύ chic κότσους.

Η βασίλισσα Ματθίλδη παντρεύτηκε τον σύζυγό της στις 4 Δεκεμβρίου του 1999 στον Καθεδρικό Ναό των Βρυξελλών και ο γάμος τους αποτέλεσε το γεγονός της δεκαετίας για το Βέλγιο.

Ο Φίλιππος, που δεν είχε ακόμη στεφθεί βασιλιά τότε, αλλά είχε τον τίτλο του Δούκα της Brabant, φόρεσε την ημέρα του γάμου του την στολή της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας του, ενώ η 26χρονη τότε Ματθίλδη, έλαμπε μέσα στο κομψό νυφικό του σχεδιαστή Edouard Vermeulen.

Η βασίλισσα Ματθίλδη και ο βασιλιάς Φίλιππος είναι 25 χρόνια παντρεμένοι.
Η βασίλισσα Ματθίλδη και ο βασιλιάς Φίλιππος είναι 25 χρόνια παντρεμένοι. φωτογραφία belgianroyalpalace

Το βασιλικό ζεύγος έχει αποκτήσει μαζί 4 παιδιά: την διάδοχο του θρόνου, πριγκίπισσα Ελισάβετ, 22 ετών, τον 20χρονο πρίγκιπα Γκάμπριελ, τον 18χρονο πρίγκιπα Εμμάνιουελ και την πριγκίπισσα Ελεονόρ, 15 ετών.

Η βασίλισσα Ματθίλδη έχει τέσσερα παιδιά: Την πριγκίπισσα πριγκίπισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Γκάμπριελ, τον πρίγκιπα Εμμάνιουελ και την πριγκίπισσα Ελεονόρ.
Η βασίλισσα Ματθίλδη έχει τέσσερα παιδιά: Την πριγκίπισσα πριγκίπισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Γκάμπριελ, τον πρίγκιπα Εμμάνιουελ και την πριγκίπισσα Ελεονόρ. Παλιότερη φωτογραφία belgianroyalpalace

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ