Βασίλισσα Μάξιμα: Η Ολλανδική βασιλική οικογένεια έχει στην διάθεσή της τρία Παλάτια. Ωστόσο αυτό στο οποίο ζουν είναι το Huis ten Bosch στην Χάγη.

Μύρισαν Χριστούγεννα στο Huis ten Bosch Palace! Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει τοποθετηθεί έξω από την επίσημη κατοικία της βασίλισσας Μάξιμα και του βασιλιά Willem-Alexander στη Χάγη. 

Ο Ολλανδικός Βασιλικός Οίκος μοιράστηκε ένα βίντεο με το δέντρο ύψους 9 μέτρων να φτάνει και να στολίζεται για τις γιορτές.

Βασίλισσα Μάξιμα
Η Βασίλισσα Μάξιμα σε πρόσφατη επίσκεψη της στο Παρίσι με εντυπωσιακό φόρεμα

«Σήμερα είναι η πρώτη Κυριακή της Έλευσης. Στην πρώτη πλατεία του Paleis Huis ten Bosch, το παλάτι της κατοικίας του Βασιλιά και της οικογένειάς του, έχει στηθεί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους εννέα μέτρων», αναφέρει η λεζάντα δίπλα στην ανάρτηση (μεταφρασμένη στα αγγλικά). «Το δέντρο είναι στολισμένο με περισσότερα από τετρακόσια (LED) φώτα».

Η βασίλισσα Μάξιμα και ο βασιλιάς τονΑλεξάντερ, οι οποίοι είναι γονείς των 3 κορών. Της Πριγκίπισσας Catharina-Amalia, 19, της πριγκίπισσας Alexia, 18 και της πριγκίπισσας Ariane, 16 ετών, ζουν στο Huis ten Bosch Palace από τον Ιανουάριο του 2019.

Για την ανακαίνιση του Παλατιού, οι Ολλανδοί έβαλαν βαθιά το χέρι μέσα στην τσέπη αφού κόστισε 63 εκατομμύρια ευρώ!

Πηγή Φωτογραφιών: instagram/ koninklijkhuis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΑΞΙΜΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ