Βασίλισσα Μάξιμα: Με στολή στρατιώτη για έναν πολύ σημαντικό σκοπό

Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας άφησε πίσω της τα κομψά ρούχα της και έβαλε ένα κοστούμι που δεν έχει καμία σχέση με τόσα έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε να φοράει.

Βασίλισσα Μάξιμα: Με στολή στρατιώτη για έναν πολύ σημαντικό σκοπό

Κατά την επίσκεψή της στο Σύνταγμα Μηχανικών στην πόλη Bolduque, που βρίσκεται στα νότια της Ολλανδίας, η βασίλισσα έδειξε μια τελείως διαφορετική πλευρά του εαυτού της.

Κατά την άφιξή της , έγινε δεκτή από τους ανώτερους αξιωματούχους του στρατιωτικού τμήματος, οι οποίοι της τοποθέτησαν το περιβραχιόνιο με τη σημαία της Ολλανδίας. Στη συνέχεια, εντάχθηκε στην υπόλοιπη ομάδα για να απολαύσει μια δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα πολύ διασκεδαστική μέρα, κάνοντας εξάσκηση σε διαφορετικά τεστ.

Ντυμένη με στολή που αποτελούταν από πουκάμισο και πράσινο cargo παντελόνι, καφέ στρατιωτικές μπότες και κράνος, η βασίλισσα Μάξιμα ανέβηκε σε ένα από τα τανκς μαζί με την υπόλοιπη στρατιωτική ομάδα για να ξεκινήσει τις αποστολές στις οποίες θα συμμετείχε.

Το Σύνταγμα Μηχανικών είναι μια από τις μάχιμες μονάδες των ενόπλων δυνάμεων του Ολλανδικού Στρατού. Τα μέλη του εκπαιδεύονται να ξεπερνούν τα εμπόδια και να κατασκευάζουν διαφορετικές στρατιωτικές υποδομές όπως γέφυρες και πορθμεία.

Μετά από μια σύντομη εξήγηση για τις δραστηριότητες που πραγματοποιεί η προαναφερθείσα μονάδα, η μονάρχης συμμετείχε σε δύο ασκήσεις μηχανικών. Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του βασιλιά Βίλχελμ της Ολλανδίας φορά στρατιωτικό κοστούμι και βγαίνει στην εξοχή.

Πριν από περίπου ένα χρόνο – τον Μάρτιο του 2023 – η βασίλισσα Μάξιμα παρακολούθησε στρατιωτική εκπαίδευση στην αεροπορική βάση Gilze-Rijen, όπου με αληθινό στυλ Top Gun έλαβε την εκπαίδευση Operation Fire Bucket επιβιβαζόμενη στο ελικόπτερο Chinook της 298 Squadron.

Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης που η βασίλισσα είχε μια από τις πιο αστείες στιγμές ενώ προσπαθούσε να διατηρήσει την ισορροπία της σε μια από τις πλατφόρμες που ήταν τοποθετημένες στο νερό.

Η ίδια ωστόσο ήταν πολύ προσεκτική σε όσα της υπέδειξαν, αποδεικνύοντας την προθυμία της να συμμετάσχει στις δραστηριότητες. Μάλιστα, πριν φύγει της χάρισαν ένα τριαντάφυλλο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την υποστήριξή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΑΞΙΜΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ