Έχει περάσει λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα από τότε που η βασίλισσα Ράνια και ο σύζυγός της, ο βασιλιάς Αμπντάλα Β’ της Ιορδανίας, είδαν τη μεγαλύτερη κόρη τους, πριγκίπισσα Ιμάν, να παντρεύεται τον Τζαμέελ Θερμιώτη.

Η πριγκίπισσα Ιμάν παντρεύτηκε στις 12 Μαρτίου στο παλάτι Beit Al Urdun σε μια τελετή που εντυπωσίασε τους βασιλικούς θαυμαστές. Ωστόσο, η Ράνια τίμησε τη μητέρα της, Ilham Yassin.

Η 52χρονη βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε μια δημοσίευση προς τιμήν της Ημέρας της Μητέρας, με μια οικογενειακή φωτογραφία. Η λήψη τραβήχτηκε λίγο πριν τον γάμο της Ιμάν, στη βραδιά με το Χέννα πάρτυ, και δείχνει τη Ράνια να στέκεται δίπλα στην κόρη της καθώς και στη μητέρα της, Ιλχάμ Γιασίν. «Σε ευχαριστούμε που μας θυμίζεις πάντα τι είναι σημαντικό στη ζωή…», ανέφερε η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας. Mάλιστα, πολλοί επισήμαναν την ομοιότητά τους, αλλά και το γεγονός ότι η νιότη και λάμψη της Ράνιας οφείλεται στα καλά γονίδια της μητέρας της.

βασίλισσα ράνια
H βασίλισσα Ράνια με τη μητέρα της δίπλα της

«Πόσο όμορφες», «Σας αγαπάμε», «Τώρα καταλάβαμε από πού πήρε τόση ομορφιά», «Τα γονίδια της μητέρας της την κρατούν νέα», «Η βασίλισσα μοιάζει τόσο πολύ με την μητέρα της», ήταν κάποια από τα σχόλια.

Η βασίλισσα της Ιορδανίας είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, καθώς έχει αποκτήσει την 26ρονη Ιμάν, την 22χρονη Σάλμα, τον 18χρονο Χασέμ, και τον 28χρονο Χουσεΐν, ο οποίος είναι και ο διάδοχος του βασιλιά Αμπντουλάχ Β’.

βασίλισσα ράνια
Με τα παιδιά τους

«Με τα παιδιά μου, είμαι απλώς μαμά. Στο τέλος της ημέρας, η θέση είναι απλώς μια θέση, ένας τίτλος είναι απλώς ένας τίτλος, και αυτά τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται. Είναι πραγματικά η ουσία και οι αξίες σας που είναι σημαντικές», είχε ανα΄φερει στο παρελθόν σε συνέντευξή της η βασίλισσα Ράνια.

Η βασίλισσα Ράνια με τον βασιλιά Αμπντουλάχ Β

Η βασίλισσα Ράνια και η Μαρί Σαντάλ με το ίδιο φόρεμα – Ποια το φόρεσε καλύτερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΝΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ