Βασίλισσα Σοφία: Μια ώρα διήρκησε το μνημόσυνο για τον βασιλιά Κωνσταντίνο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor

Βασιλείς από όλο τον κόσμο αξιωματούχοι και επιχειρηματίες συγκεντρώθηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor για το μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου. 

Μια ώρα διήρκησε το μνημόσυνο για τον βασιλιά Κωνσταντίνο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor

Ανάμεσα σε αυτούς η βασίλισσα Σοφία, ο γιος της βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας, η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, ο Χουάν Κάρλος και σχεδόν σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η οικογένεια του βασιλιά Φελίπε εισήλθε στη θρησκευτική λειτουργία χωριστά.

Μάλιστα η βασίλισσα Σοφία κάθισε σε απόσταση από τον γιο της βασιλιά και την νύφη της Λετίθια οι οποίοι κάθισαν μαζί με τον Χαουάν Κάρλος.

Πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι η Σοφία ήθελε να αποφύγει τον Χουάν Κάρλος, αφού ούτε στα πρόσφατα γενέθλια του έδωσε το παρών. Άλλοι θεώρησαν ότι ήθελε να αποφύγει τη νύφη της καθώς πολλά δημοσιεύματα στο παρελθόν έκαναν λόγο για μια σχέση με δυσκολίες.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η βασίλισσα Σοφία, όπως άλλωστε και η πριγκίπισσα Ειρήνη, κάθισαν στην πρώτη σειρά ως αδελφές του βασιλιά Κωνσταντίνου και ως μέλη της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας, μιας ιδιότητας που δεν χάνουν αφού γεννήθηκαν Ελληνίδες.

Βασίλισσα Σοφία: Γιατί κάθισε σε απόσταση από τον Λετίθια και τον Φελιπε στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου; 
Βασίλισσα Σοφία: Γιατί κάθισε σε απόσταση από τον Λετίθια και τον Φελιπε στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου; 

Όπως μπορείτε να δείτε στην πρώτη σειρά κάθονται η γυναίκα τα παιδιά και οι αδερφές του βασιλιά Κωνσταντίνου, στην επόμενη σειρά τα εγγόνια του και στην τρίτη σειρά τα μέλη της ισπανικής βασιλικής οικογένειας, λόγω των δεσμών τους με την αντίστοιχη ελληνική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ