Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, σηματοδότησε το τέλος του δεκαήμερου δημόσιου πένθους που είχε κυρηχθεί από την ημέρα του αιφνίδιου θανάτου της στις 8 του μήνα. Αλλά το πένθος για τον βασιλιά Κάρολο και την υπόλοιπη οικογένεια θα συνεχίσει να υφίσταται για ακόμη 7 ημέρες.

Ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’, η Καμίλα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα συνεχίσουν να διανύουν την περίοδο πένθους μαζί με το προσωπικό των βασιλικών κατοικιών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίθανο να τους δούμε σε δημόσιες εμφανίσεις τις επόμενες ημέρες.

Συνεχίζεται η περίοδος πένθους για τη βρετανική βασιλική οικογένεια

Η περίοδος αυτή, έρχεται μετά από μία απίστευτα πολυάσχολη και συναισθηματικά φορτισμένη εβδομάδα για τη βασιλική οικογένεια.

 Οι τελευταίες δέκα ημέρες ήταν έντονες τόσο για τον βασιλιά , όσο και για την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Πότε θα γίνει η στέψη του Βασιλιά Κάρολου;

Ένα επιπλέον θέμα που απασχολεί πολυ, είναι το πότε ο βασιλιάς Κάρολος θα στευθεί μονάρχης.

Εικάζεται ότι η στέψη του Καρόλου δεν θα γίνει άμεσα αλλά θα μεσολαβήσουν κάποιοι μήνες από την ανακύρηξή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βασίλισσα είχε ανέβει στο θρόνο τον Φεβρουάριο του 1952 αλλά η στέψη της είχε γίνει τον Ιούνιο του 1953, ένα χρόνο αργότερα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον βασιλιά Κάρολο Γ’. Είναι πολύ πιθανό, ο Κάρολος να στεφθεί βασιλιάς στις 2 Ιουνίου που θα είναι η ημέρα που θα συμπληρωθούν 70 χρόνια από τη στέψη της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ