Η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας και ο πρίγκιπας Ντάνιελ αποφάσισαν να διαψεύσουν οι ίδιοι τις φήμες ότι η σχέση τους περνά κρίση και ότι πρόκειται να πάρουν διαζύγιο μετά από περιστατικό προδοσίας στη σχέση.

Η απόφαση αυτή του ζευγαριού εξέπληξε τους πάντες γιατί οι δυο τους δεν συνηθίζουν να απασχολούν την κοινή γνώμη με λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής. Ενώ προηγουμένως διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού εκπρόσωπος της βασιλικής αυλής Margareta Thorgren, ανέλαβαν και οι ίδιοι δράση μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram.

Τα παιδιά του ζεύγους, πριγκίπισσα Εστέλ και πρίγκιπας Όσκαρ

Συγκεκριμένα, το βασιλικό ζεύγος ανάρτησε μια κοινή του φωτογραφία και δήλωσε δημόσια: «Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ότι υπάρχουν ευρέως διαδεδομένες αρνητικές φήμες για την σχέση μας. Διαδίδονται καταγγελίες για προδοσία στη σχέση και επικείμενο διαζύγιο. Κανονικά, δεν σχολιάζουμε φήμες και εικασίες. Αλλά για να προστατεύσουμε την οικογένειά μας, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές, μια για πάντα, ότι οι φήμες που διαδίδονται τώρα είναι εντελώς αβάσιμες».

Η Βικτόρια παντρεύτηκε τον Ντάνιελ στις 19 Ιουνίου 2010 στον Καθεδρικό Ναό της Στοκχόλμης. Στο γάμο τους παρευρέθηκε η οικογένεια της νύφης και του γαμπρού, καθώς και μια σειρά από μέλη βασιλικών οικογενειών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του κόμη και της κόμισσας του Γουέσεξ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΙΚΤΟΡΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ