Είναι γεγονός ότι η ζωή της Μέγκαν Μαρκλ έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία χρόνια. Από ηθοποιός έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας και μετά την παραίτηση της από τα βασιλικά της καθήκοντα τον Μάρτιο, ξανά έγινε απλή πολίτης.Μετά την δημοσίευση πολλών Tweets από το λογαριασμό The Queen’s Commonwealth Trust για την υπεράσπιση του κινήματος «Black Lives Matter» ξαναήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο η Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία τότε ήταν ακόμα ηθοποιός, μιλούσε για το πως ήταν να μεγαλώνει ως πολυφυλετική.

Στο βίντεο, το οποίο είχε γυριστεί το 2012 στα πλαίσια της καμπάνιας «Characters Unite ‘I Won’t Stand For» η τοτε ηθοποιός ακούγεται να λέει: «Το όνομα μου είναι Μέγκαν Μαρκλ. Συμμετέχω σε μία πολύ σημαντική καμπάνια. Για εμένα η συμμετοχή μου είναι κάπως προσωπική. Γιατίο ο ρατσισμός μου χτυπάει μία πολύ ευαίσθητη χορδή. Είμαι πολυφυλετική, και ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει την καταγωγή μου», εξομολογήθηκε η Μέγκαν ενώ παράλληλα μίλησε και για τις εμπειρίες της από τα διάφορα ταξίδια της.

Μάλιστα αίσθηση προκαλεί ότι σε όλη της τη ζωή μέχρι τότε ένιωθε «σαν τη μύγα μέσα στο γάλα!», όπως λέει η γνωστή σε όλους μας ρήση.

Δείτε τι βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ