Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα πρόκειται να παρευρεθούν στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ αυτό το Σαββατοκύριακο, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Η βρετανική βασιλική οικογένεια θα γιορτάσει το φετινό Πάσχα διαφορετικά…

Υπήρχε η ελπίδα ότι ο βασιλιάς, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για μία άγνωστη μορφή καρκίνου, θα εμφανιζόταν αλλά η παρουσία του δεν είχε επιβεβαιωθεί από το παλάτι. Αυτή θα είναι η πρώτη σημαντική δημόσια έξοδος του 75χρονου μονάρχη από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο στις αρχές του έτους.

Ο Κάρολος και η Καμίλα αναμένεται να παρευρεθούν στην εκκλησία μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Τα προηγούμενα χρόνια, η πριγκίπισσα Άννα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Εδιμβούργου και τα παιδιά τους, η Λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ και ο Τζέιμς, ο κόμης του Γουέσεξ, η Ζάρα και ο Μάικ Τίνταλ, έδιναν το παρών. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία έχουν κάνει επίσης εμφανίσεις στο παρελθόν, ενώ αναμένεται να συμβεί το ίδιο και φέτος.

βρετανική βασιλική οικογένεια
Η πριγκίπισσα Κέιτ δεν θα συνοδεύσει τη βρετανική βασιλική οικογένεια στην εκκλησία

Είναι, άλλωστε, μία ιδιαίτερη χρονιά καθώς ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα παρευρεθούν στην κυριακάτικη εκκλησιαστική λειτουργία. Η Κέιτ συνεχίζει την προληπτική θεραπεία για τον καρκίνο και αναρρώνει ιδιωτικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ