Πολλή συζήτηση έχει γίνει για τη σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον αδερφό του πρίγκιπα Χάρι, ιδιαίτερα μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» στο Νetflix. Σύμφωνα με την αστρολόγο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντέμπι Φρανκ, η νέα χρονιά δε σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τη σχέση των δύο αδερφών.

Η αστρολόγος προβλέπει με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι «Spare» μία ευαίσθητη περίοδο για τον Δούκα του Σάσεξ. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που ίσως κλειστεί λίγο περισσότερο στον εαυτό του με την ανακίνηση του οικογενειακού θέματος.

Αργότερα τον Ιανουάριο, ο Κρόνος αυξάνει τα όρια του πρίγκιπα Γουίλιαμ που ίσως αισθανθεί την ανάγκη να κλειστεί στο καβούκι του. Από την άνοιξη όμως, βελτιώνονται τα πράγματα για τον πρίγκιπα της Ουαλίας που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. «Από την άνοιξη και μετά ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, στέκεται καλύτερα στα πόδια του και μεγαλώνει και η δημοφιλία του», αναφέρει η Ντέμπι Φρανκ. Και προσθέτει: «Θα πάρει μεγάλες πρωτοβουλίες, κάτι που είναι κοντά στο χαρακτήρα του καθώς έχει μεγάλη συναισθηματική νοημοσύνη και ενσυναίσθηση. Είναι στη φύση του να νοιάζεται τους ανθρώπους. Είναι το χαρακτηριστικό του και η κληρονομιά του».

Στη συνέχεια προβλέπει η διάσημη αστρολόγος: «Υπάρχει μεγάλη ευτυχία στα τέλη Μαΐου καθώς ο Δίας μπαίνει στον αστρολογικό χάρτι του». Παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει, συνεχίζει η Ντέμπι Φρανκ, ο μελλοντικός βασιλιάς θα καταφέρει να χαράξει το δικό του μονοπάτι. Όσο για το επόμενο φθινόπωρο, η Φρανκ προβλέπει: «Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος θα είναι σκληροί μήνες, σχετικά με το φόρτο εργασίας του πρίγκιπα Γουίλιαμ και οι εκλείψεις στις 14 και 28/ 10 θα φέρουν στην επιφάνεια ένα φλέγον οικογενειακό θέμα και θα δοθεί η δυνατότητα αυτό να ξεπεραστεί και όλοι να προχωρήσουν». Και καταλήγει λέγοντας: «Το 2023 είναι η χρονιά που ο Γουίλιαμ θα χαράξει το δικό του μονοπάτι προς τη βασιλεία του»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ