Ο Πρίγκιπας William αποκάλυψε πρόσφατα το συγκινητικό δώρο που θα κάνει στον γιο του πρίγκιπα George μετά τον θάνατο της βασίλισσας.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν ήταν μόνος του όταν βγήκε να συναντήσει τους πενθούντες καθώς ενώθηκε με τη σύζυγό του Kate, τον αδερφό του Harry και τη Meghan στο Γουίνδσορ το Σάββατο. Ενώ βρισκόταν έξω μαζί με το «fab four», ο Πρίγκιπας William έλαβε ένα συγκινητικό δώρο – ένα αρκουδάκι Paddington – από ένα κοριτσάκι στο πλήθος.

Ήταν ένα απίστευτα στοχαστικό δώρο, καθώς η βασίλισσα είχε ενθουσιάσει τους ανθρώπους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με το τηλεοπτικό σκίτσο της μαζί με το Paddington Bear. Το κλιπ κυκλοφόρησε για να σηματοδοτήσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, γιορτάζοντας τα 70 χρόνια της βασιλείας της. Τώρα σε πλάνα που δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας από το Sky News, ο πρίγκιπας William εθεάθη να ευχαριστεί το κορίτσι για το «γλυκό» δώρο.

Ο πρίγκιπας ρώτησε το κοριτσάκι αν θα καταθέσει το παιχνίδι μαζί με τα υπόλοιπα αφιερώματα ή αν θέλει να του το δώσει. Όταν το κοριτσάκι του είπε ότι θα ήθελε να το κρατήσει, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε μια ακόμα καλύτερη ιδέα. Της είπε: «Μπορεί να το δώσω στον Γιώργο, ευχαριστώ πολύ».

Ο κόσμος άφησε επίσης σάντουιτς μαρμελάδας, το αγαπημένο σνακ του Paddington Bear, συμβολικά για τη διάσημη τηλεοπτική στιγμή της Αυτής Μεγαλειότητας μεταξύ των δώρων. Εκεί ήταν τα πιο όμορφα λουλούδια σε έντονα χρώματα και πολλά άλλα αφιερώματα που μοιράστηκαν στη μνήμη της βασίλισσας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ WILLIAM, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ