Η φημολογούμενη ψυχρότητα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον πρίγκιπα William και τον αδερφό του Δούκα του Sussex έχει γίνει talk of the town τα τελευταία χρόνια και ιδίως μετά την απόφαση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry να φύγουν στις Η.Π.Α.

Ωστόσο μετά από χρόνια τα δύο αδέρφια ενώθηκαν ξανά σε δημόσια εμφάνιση με αφορμή το θλιβερό οικογενειακό γεγονός. Μετά το θάνατο της βασίλισσας την Πέμπτη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έδειξαν κάποια οικογενειακή ενότητα καθώς περπάτησαν όλοι μαζί για να συναντήσουν τους πενθούντες το Σάββατο μετά από πρόσκληση του πρίγκιπα William.

Ίσως η είδηση ​​της τετράλεπτης δημόσιας εμφάνισης του William και του Harry θεωρήθηκε από ορισμένους ως μια αχτίδα ελπίδας σε ένα κατά τα άλλα γεμάτο σκοτεινό τοπίο. Μια φευγαλέα ανάπαυλα από το αίσθημα ανασφάλειας και αστάθειας που νιώθουν τόσοι πολλοί σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ανταπόκριση σε ορισμένα τμήματα του Τύπου στην έξοδο των αδελφών ήταν ενθουσιώδης. “Οι Fab Four επέστρεψαν!” κάποιοι χάρηκαν. «Τα αδέρφια ενώθηκαν ξανά!» αναφώνησαν άλλοι. Πραγματικά όμως συμβαίνει αυτό; Η μέση οικογένεια μπορεί να μην έχει πολλά κοινά με τον Οίκο των Ουίνδσορ, μια δυναστεία αφάνταστου πλούτου και προνομίων, αλλά αυτό που όλοι μοιράζονται είναι η εμπειρία της απώλειας και της θλίψης.

Μπορεί να μην γνωρίζει κανείς πολλά για τις εσωτερικές λειτουργίες της βασιλικής οικογένειας, τα συναισθήματά τους, τα παράπονα και τις διαμάχες τους – ανεξάρτητα από το πόσο συχνά τα δημοσιεύει ο Τύπος – αλλά οι περισσότεροι γνωρίζουν καλά την οικογενειακή πολιτική που συνοδεύει τον θάνατο και υπαγορεύει την ενότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ WILLIAM, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ