Ο πρόσφατα χρισμένος πρίγκιπας William της Ουαλίας και η σύζυγός του Kate Middleton συναντήθηκαν με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex σε μια βόλτα στο Κάστρο του Ουίνδσορ το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ομάδα πέρασε περισσότερα από 40 λεπτά μιλώντας στα πλήθη που είχαν συγκεντρωθεί στη βασιλική κατοικία για να αποτίσουν τα σέβη τους μετά τον θάνατο της βασίλισσας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, υιοθετώντας το νέο του ρόλο, ανέλαβε ξεκάθαρα την τήρηση των εθιμοτυπικών κατά την κοινή εμφάνιση των βασιλικών μελών.

Getty Images

Ντυμένος στα μαύρα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας έμοιαζε μελαγχολικός καθώς σταμάτησε για να δώσει τα χέρια και να μιλήσει με διάφορους πενθούντες του κοινού που στέκονταν πίσω από ένα φράγμα το οποίο κάλυπτε την είσοδο του Κάστρου του Ουίνδσορ.

Και τα τέσσερα μέλη της βασιλικής οικογένειας εθεάθησαν να λαμβάνουν λουλούδια, δώρα και αγκαλιές από τους καλοθελητές και όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, ήταν ο William που έδωσε εντολή στη σύζυγο Kate, τον αδερφό του πρίγκιπα Harry και την κουνιάδα του Meghan Markle να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τα πλήθη.

Getty Images

Οι τέσσερίς τους φωτογραφήθηκαν να στέκονται μπροστά από ένα μαύρο όχημα το οποίο ο πρίγκιπας William ανέλαβε επίσης να οδηγήσει τόσο μέσα όσο και έξω από το σημείο τον χώρο. Η κοινή αυτή εμφάνιση σηματοδοτεί την πρώτη κοινή εμφάνιση του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex μετά την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στις 9 Μαρτίου 2020.

Τα βασιλικά ζευγάρια περπατούσαν χωριστά το ένα από το άλλο, μιλώντας και οι δύο σε ανθρώπους στις αντίθετες πλευρές του πλήθους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ WILLIAM, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ