Μια αναπάντεχη απώλεια για την Καμίλα Πάρκερ, καθώς η Δούκισσα της Κορνουάλης θρηνεί για τον θάνατο της θείας της, Βαρόνης Χάου, χήρας του εκλιπόντος πρώην καγκελαρίου Λόρδου Χάου. Η Καμίλα ανέφερε ότι ήταν μια «θλιβερή στιγμή για όλη την οικογένεια» αφού θαύμασε πολύ το έργο και την προσφορά της θείας της, ενώ η βασιλική οικογένεια στέκεται στο πλευρό της.

Η οικογένεια της Βαρόνης Χάου επιβεβαίωσε τον θάνατό της σε ανακοίνωσή της, γνωστοποιώντας ότι πέθανε το βράδυ της Τρίτης 22/3/2022 μετά από μάχη με τον καρκίνο. «Με μεγάλη λύπη η οικογένεια ανακοινώνει ότι η Βαρόνη Έλσπεθ Χάου, χήρα του αείμνηστου Λόρδου Χάου, πέθανε αργά χθες το βράδυ, σε ηλικία 90 ετών, στο σπίτι της μετά από μια γενναία μάχη με τον καρκίνο. Θα λείψει πολύ στην οικογένειά της και στους φίλους της. Είμαστε πολύ περήφανοι για τα πολλά επιτεύγματά της, κατά τη διάρκεια της ζωής της».

βασιλική οιογένεια
Η Καμίλα με τη θεία της

Η Βαρόνη Χάου ήταν κόρη του συγγραφέα Philip Morton Shand και ετεροθαλής θεία της Καμίλα και ετεροθαλής αδερφή του πατέρα της Δούκισσας, Ταγματάρχη Μπρους Σαντ. Η Καμίλα θρηνεί για τον θάνατό της, ωστόσο, εκείνη και ο σύζυγός της πρίγκιπας Κάρολος πραγματοποιούν περιοδεία στη Βόρεια Ιρλανδία για να τιμήσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας.

Η απώλεια είναι μεγάλη, ενώ μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου η βασιλική οικογένεια έχει πληγεί αρκετά, Μάλιστα, πρόσφατα η Βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετώπισε τον κορονοϊό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ