Όχι μία, αλλά δύο φορές διέρηξαν την πολυτελή έπαυλη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Montecito, στην Καλιφόρνια, σε διάστημα 12 ημερών, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun. Άγνωστοι επιχείρησαν να παραβιάσουν την κατοικία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, στην οποία ζουν μαζί με τον γιο τους, Άρτσι, 3 ετών και την 1 έτους, Λίλιμπετ.

Και στις δύο περιπτώσεις κλήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Την πρώτη φορά που οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στην κατοικία της Μέγκαν και του Χάρι ήταν στις 19 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι καθώς γιορτάζει την επέτειο του γάμου του.

Η δεύτερη φορά που κατέφθασαν οι αρχές ήταν στις 31 Μαΐου, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι. ΄Ηταν η ημέρα που ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αναχώρησαν από τις ΗΠΑ με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με τα δύο παιδιά τους, για να δώσουν το παρών στις εκδηλώσεις με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Διέρηξαν δύο φορές τη πολυτελή κατοικία τους στην Καλιφόρνια

Η κατοικία της Μέγκαν και του Χάρι έχει αποτελέσει στόχαστρο διαρρηκτών πολλές φορές. Το αστυνομικό τμήμα της Santa Barbara έχει λάβει έξι κλήσεις από τους ανθρώπους της ασφάλειας του Δούκα και της Δούκισσας, σε διάστημα 14 μηνών.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μετακόμισαν στην υπέροχη κατοικία τους, τον Ιούνιο του 2020. Η έπαυλη διαθέτει σπα, γήπεδο τένις και ένα ιδιωτικό playground για τα παιδιά τους. Κοντά στην έπαυλή τους, διατηρούν τις κατοικίες τους οι Oprah Winfrey, Tom Cruise και Ellen DeGeneres, who own homes there. Η κατοικία του Χάρι και της Μέγκαν βρίσκεται σε ιδιωτικό δρόμο που μοιάζει απροσπέλαστος καθώς υπάρχουν πολλά φυλάκια με ανθρώπους από την ασφάλεια τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MEGHAN MARKLE, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ