Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της βιώνει η Αιμιλία Υψηλάντη. Όπως έγινε γνωστό, η κόρη της Μαρίνα άφησε την τελευταία της πνοή στα 55 της χρόνια. Την είδηση για τον χαμό της κόρης της, επίσης ηθοποιού, έκαναν γνωστή συνάδελφοί της και φίλοι μέσω δημοσιεύσεων στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις τελευταίες πληροφορίες, η κηδεία θα γίνει αύριο Δευτέρα, στις 12.30, στην Ακράτα. Η Μαρίνα Υψηλάντη φοίτησε στη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» και λίγο μετά αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Κατά καιρούς, συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις ενώ εργάστηκε και σε παιδικές εκπομπές της ΕΡΤ.

Η Αιμιλία Υψηλάντη με την κόρη της, χρόνια πριν

Η Αιμιλία Υψηλάντη, σε συνέντευξή της πριν από περίπου έναν χρόνο, είχε αναφερθεί στην κόρη της με τον ναυτικό Άγγελο Υψηλάντη και τη σχέση που είχαν μεταξύ τους. «Η σχέση με την κόρη μου, επειδή ζούσαμε οι δύο μας, είναι μία σχέση φοβερής εξάρτησης. Και αυτό πρέπει κάποια στιγμή να το λύσουμε γιατί πια έχουμε μεγαλώσει. Μπορεί να με κάνει οποιαδήποτε στιγμή ό,τι θέλει. Δεν ξέρω κι εμείς όμως πόσο θέλουμε να απεξαρτηθούμε από τα παιδιά μας. Τα χρησιμοποιούμε και εμείς τα παιδιά μας, τους ρουφάμε το αίμα, ζούμε μέσα από αυτά. Εμένα ας πούμε ακόμη και αν πάει η κόρη μου στην Ανταρκτική, ο ομφάλιος λώρος θα είναι εδώ. Δεν έχει σημασία ούτε πόσο βλέπεις το παιδί ούτε πόσο μιλάς… Η σχέση μάνας- κόρης είναι ό,τι πιο σημαντικό. Αυτή δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανέναν άλλο. Όλοι ζητάμε τη μάνα μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΙΜΙΛΙΑ ΥΨΗΛΑΝΤΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ