Μέσα από το “Πρωινό” γνωστοποιήθηκε η πρώτη ιδιόχειρη διαθήκη που συνέταξε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα ηχητικό απόσπασμα.

«Αλληλογραφίες, αντίγραφα, αποφάσεις, επίσημα χαρτιά. Γενικότερα, το πολιτικό αρχείο που έχω στήσει. Το αρχείο αυτό είναι μοναδικό, αφορά πάνω από μια δεκαετία κυβερνητικής θητείας στο ΠΑΣΟΚ και κληρονόμος είναι ο γιος μου και η γυναίκα μου» αναφέρει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη διαθήκη του στις 6/6/2019.

Άκης Τσοχατζόπουλος

Κληρονόμους όρισε ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον γιο του Άκη και τη γυναίκα του Βίκυ Τσοχατζοπούλου ενώ αποκλήρωσε τα άλλα δυο του παιδιά, Αρετή και Αλέξανδρο. Το ποσοστό της διαθήκης πάει κατά 70% στον γιο του και το υπόλοιπο 30% στη σύζυγό του. Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου δήλωσε πως η Βίκυ Τσοχατζοπούλου λαμβάνει 1200 ευρώ μηνιαίως, αφού αποτελεί το μοναδικό μόνο ποσό που δεν έχει κατασχεθεί.

Ακόμα, πρόκειται να κοινοποιηθεί μια δεύτερη διαθήκη όπου θα γνωστοποιηθεί ο λόγος για τον οποίο επέλεξε να αποκληρώσει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας,. Επιπλέον, θα δημοσιευτεί η τρίτη διαθήκη στο προσεχές μέλλον και αφορά στοιχεία που ανακάλυψε μετά την αποφυλάκισή του. Σημαντικά όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος. Παράλληλα, ο δικηγόρος της συζύγου του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ