Πλήθος κόσμου πλημμύρισε, κυριολεκτικά, το Ν.Α.Ο.Μ.Α. (Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Μάτι – Αττικής) το Σάββατο σε μια μαγική βραδιά με την Άννα Βίσση και το ΔΕΣΜΟ στο Μάτι.

Μαρίνα Σωτηρίου, Έφφη Στρατάκη, Αλέξια Κατσαούνη, Ελένη Μπαθιανάκη από το ΔΣ του Δεσμού, με τον Κώστα Μπούφη, Αντιπρόεδρο του Ν.Α.Ο.Μ.Α. στη μοναδική συναυλία της Αννας Βίσση στο Μάτι

Μιχάλης Σχοινάς ΔΣ ΝΑΟΜΑ, Έφφη Στρατάκη (ΔΕΣΜΟΣ), Αλέξια Κατσαούνη (ΔΕΣΜΟΣ), Άννα Βίσση, Ελένη Μπαθιανάκη (ΔΕΣΜΟΣ), Κώστας Μπούφης ΔΣ ΝΑΟΜΑ, Μαρίνα Σωτηρίου (ΔΕΣΜΟΣ)

Η συναυλία διοργανώθηκε από το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, με την Άννα Βίσση να ανταποκρίνεται αμέσως στο κάλεσμά του και να συμμετέχει αφιλοκερδώς, για να επισφραγίσει την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης του ΔΕΣΜΟΥ στην περιοχή. Ο ΔΕΣΜΟΣ, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της κοινότητας, μέσα σε έναν μόλις χρόνο, ανακατασκεύασε παιδικές χαρές, γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, και κοινόχρηστους χώρους χάρη στις δωρεές 24 εταιρειών και περισσότερων από 300 ιδιωτών.

 

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ΓΙΩΤΑ ΓΙΑΝΝΑ

Σε μια αξέχαστη, ζεστή και προσωπική βραδιά, η Άννα Βίσση τραγούδησε μέσα από την καρδιά της με τους κατοίκους της περιοχής, από την οποία έχει προσωπικές αναμνήσεις και στιγμές, και έστειλε μήνυμα χαράς, αγάπης και αισιοδοξίας. Ένα μήνυμα για τη ζωή που συνεχίζεται, ένα μήνυμα ελπίδας.

Εμφανώς συγκινημένη, η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή και ζήτησε από το κοινό να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα ήθελα σήμερα μαζί σας να μοιραστούμε μόνο αγάπη για αυτές τις γειτονιές τις όμορφες, που φέτος ο ΔΕΣΜΟΣ φρόντισε κάποια μέρη να γίνουν ομορφότερα, και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό.

Γιατί αυτά τα μέρη είναι που φέρνουν όλο τον κόσμο κοντά, παίζουν τα παιδιά σας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, και περνάνε όμορφα. Η περιοχή αξίζει πολλά, είναι τόσο όμορφο αυτό το μέρος, που θέλω να το ξαναδούμε γεμάτο χαρά, αισιοδοξία και πολλά χρώματα, όπως σήμερα». Η συναυλία φιλοξενήθηκε στους χώρους του Ν.Α.Ο.Μ.Α. (Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Μάτι – Αττικής) –οι οποίοι ανακαινίσθηκαν φέτος από τον ΔΕΣΜΟ– που αποτελούν σύμβολο και σημείο αναφοράς για την περιοχή και την τοπική κοινωνία. Για το συνολικό του έργο στην περιοχή, ο ΔΕΣΜΟΣ παρέλαβε τιμητική πλακέτα από το ΔΣ του Ν.Α.Ο.Μ.Α. Η Πρόεδρος του ΔΣ του ΔΕΣΜΟΥ, κα Αλέξια Κατσαούνη ευχαρίστησε λέγοντας: «Από την πρώτη στιγμή ήμασταν εδώ, θελήσαμε να βοηθήσουμε την τοπική κοινωνία, να επαναφέρουμε το χαμόγελο και ένα μέρος της κανονικότητας στην περιοχή.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ΝΙΚΗ ΒΙΣΣΗ-ΜΠΟΥΦΗ

Είναι, πριν από όλα, δική μας χαρά που καταφέραμε αυτό το μεγάλο έργο. Θα έχει συνέχεια, να είστε σίγουροι». Στη μοναδική αυτή συναυλία έδωσαν το παρών ο νέος Δήμαρχος Μαραθώνα, κ. Τσίρκας, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Λιμεναρχείου, αλλά και πάνω από 3.000 φίλοι και κάτοικοι του Ματιού και της ευρύτερης περιοχής.

Ο ΔΕΣΜΟΣ ευχαριστεί θερμά την Άννα Βίσση για την αφιλοκερδή συμμετοχή της, τους αποκλειστικούς χορηγούς της συναυλίας για την ένθερμη υποστήριξή τους, τη Διοίκηση του Ν.Α.Ο.Μ.Α. για τη φιλοξενία, τους τοπικούς φορείς και τους υπέροχους εθελοντές που έκαναν αυτή την υπέροχη βραδιά πραγματικότητα.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ