Η Αριάδνη Γερασιμίδου είναι γνωστή στους λάτρεις των αυτοκινήτων, καθώς παρουσιάζει εκπομπές για αυτοκίνητα και μηχανές, δίνοντας συμβουλές για τον σωστό τρόπο οδήγησης και συμπεριφοράς.

Μέσα από το instagram της θέλησε να μοιραστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο και μάλιστα οι γιατροί την ενημέρωσαν πώς δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία να κάνει και εξήγησε γιατί δεν υπάρχει τρόπος να σωθεί.

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο», αναφέρει στο βίντεο η Αριάδνη Γερασιμίδου, ξεκινώντας τις αποκαλύψεις της τόσο για τη μάχη της με τον καρκίνο όσο και για τη λάθος διάγνωση επί επτά μήνες.

«Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντεπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει».

Και καταλήγει λέγοντας: «Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ