Τα παιδιά της Μονάδας φτιάχνουν χειροτεχνίες

 

Τα παιδιά της Μονάδας προσφέρουν χειροτεχνίες στις κυρίες Βαρδινογιάννη και Παυλοπούλου

Ο Άγγελος προσφέρει μια εικόνα στην Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Με μουσικές από ολόκληρη την Ελλάδα , χριστουγεννιάτικα χρώματα και έθιμα πλημμύρισε η Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, σε μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε παρουσία της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου.

 

Καίτη Σιούφα, Σίσσυ Παυλοπούλου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κατερίνα Κοττή και Τζίνα Κόφφα με το μαντίλι της ΕΛΠΙΔΑΣ από ζωγραφιές παιδιών της Μονάδας

 

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη φτιάχνει χειροτεχνίες με τα παιδιά της Μονάδας

 

Οι κυρίες Βαρδινογιάννη και Παυλοπούλου τοποθετούν στολίδια που έφτιαξαν τα παιδιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

 

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Σίσσυ Παυλοπούλου με την μικρή Σίσσυ

Την κυρία Παυλοπούλου, η οποία συνοδευόταν από τις εγγονές της Μελίτα, Σίσσυ και Εύα, υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. «Σας ευχαριστώ που για ακόμα μια φορά είστε κοντά μας. Η παρουσία σας εδώ δίνει σε όλους μας πολλή δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Συγκινημένη η κυρία Παυλοπούλου ευχήθηκε Καλές Γιορτές σε όλα τα παιδιά και τους προσέφερε ως δώρα επιτραπέζια παιχνίδια για να παίζουν όλα μαζί. «Εύχομαι σε όλες και όλους Καλά Χριστούγεννα και εύχομαι να βρισκόμαστε πάντα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα με χρώματα και ανοιχτές αγκαλιές» είπε απευθυνόμενη στα παιδιά η κυρία Παυλοπούλου.

Αμέσως μετά τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας τραγούδησαν τα κάλαντα και στη συνέχεια ο καθένας μίλησε για τα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα του τόπου του.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών και χειροτεχνιών που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Το «παρών» στην όμορφη γιορτή έδωσαν ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας, μέλη των ΔΣ των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στελέχη του «ΞΕΝΩΝΑ της ΕΛΠΙΔΑΣ», οι κυρίες Τζίνα Κόφφα Κατερίνα Κοττή και Καίτη Σιούφα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ