Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, η Coachella αναγκάστηκε να ακυρώσει το ετήσιο φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών στην Κοιλάδα του Θανάτου της Καλιφόρνια. Φυσικά, μια παγκόσμια πανδημία ανάγκασε πολλά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο να ακυρωθούν, καθώς ολόκληρος ο κόσμος αγωνίστηκε ενάντια στον ιό.

Τους τελευταίους μήνες, το πιο πρόσφατο κύμα παραλλαγής Omicron έχει αποδειχθεί πιο διαχειρίσιμο. Ως εκ τούτου, πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν λάβει την απόφαση είτε να χαλαρώσουν τους περιορισμούς είτε να τους τερματίσουν. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλές πολιτείες αποφάσισαν να χαλαρώσουν τους περιορισμούς εδώ και πολύ καιρό, όπως η Καλιφόρνια.

Για Φεστιβάλ όπως το Coachella, αυτό είναι αναμφισβήτητα μια ευλογία, καθώς ανακοίνωσαν ότι δεν θα χρειαστούν περιορισμοί. Όπως ακριβώς συνέβη πριν από την πανδημία, το Φεστιβάλ θα έχει δύο διαφορετικά Σαββατοκύριακα για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις. Από τις 15 έως τις 17 Απριλίου το πρώτο Σαββατοκύριακο και το δεύτερο θα είναι στις 22 με 24 Απριλίου.

Ανακοίνωσαν, λοιπόν, ότι δεν θα απαιτηθεί απόδειξη εμβολιασμού για κανέναν από τους συμμετέχοντες. Αυτό μπορεί να είναι είτε το πρώτο σημαντικό βήμα προς έναν κόσμο απαλλαγμένο από πανδημίες είτε μια πολύ κακή ιδέα, εάν υπάρχει ακόμη πιθανότητα να συμβεί ξανά μια μεγάλη επιδημία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ