Το πρωί της Τρίτης 15/03/2022 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά στο Α΄ Νεκροταφείο στον οικογενειακό τάφο όπου είναι θαμμένοι και οι γονείς του. Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν τον αποχαιρετήσουν, ενώ η αδερφή του Κίττυ αλλά και η κόρη του Μαρία ήταν τραγικές φιγούρες!

Κοντομηνάς
4941336

Η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Κοντομηνά τελέστηκε στην Ύδρα, σε στενό οικογενειακό κύκλο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπως και η κηδεία του, καθώς ήταν επιθυμία της οικογένειας.

«Αδελφέ μου θα σε αγαπώ πάντα. Η Κίττυ σου», έγραφε το στεφάνι της αδερφής του. Η κόρη του Μαρία Κοντομηνά αποχαιρέτησε τον πατέρα της ενώ ο σύζυγός της Αριστοτέλης Τζιαμπίρης ήταν στο πλευρό της.

«Πολύ σύντομα είπα θα γίνει. Με πήραν χαράματα τηλέφωνο. Με πήρε τηλέφωνο ο ανιψιός μου, που είναι γιατρός. Είχα μία διαίσθηση τη νύχτα, είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο και είπα “πάει  σήμερα φεύγει”», είχε αναφέρει η αδερφή του στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

«Δυόμιση χρόνια νοσηλευόταν. Ξεκουράστηκε, παρακαλούσα όλον τον καιρό τον Θεό… Έλεγα Θεέ μου, αν τον αγαπάς πάρ΄τον γιατί ταλαιπωρείται και δεν καταλαβαίνει και τίποτα. Ήμασταν αγαπημένα, δεμένα αδέρφια. Κάθε νύχτα με έπαιρνε τηλέφωνο πριν κοιμηθεί και του έλεγα “λεβέντη μου, κούκλε μου”. Μας είχαν μεγαλώσει πολύ καλά οι γονείς μας».

Κίττυ Κοντομηνά

Δείτε ρο ακόλουθο απόσπασμα όπως προβλήθηκε από το “Happy Day”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ