Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών την Πέμπτη 10/3/2022 έπειτα από αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Ο πρώην ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών.

Μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην έκκληση της οικογένειας, η οποία επιθυμεί η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά να γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου εκεί βρίσκονται και οι γονείς του Δημήτρη Κοντομηνά.

Κοντομηνάς

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε σήμερα 14/3/2022 στην Ύδρα όπου ήταν το αγαπημένο του νησί. Κόσμος τίμησε με την παρουσία του τον Δημήτρη Κοντομηνά και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στιγμιότυπα. Η κόρη του Μαρία Κοντομηνά, την οποία απέκτησε με την πρώτη σύζυγό του Φρίντα, έδειχνε συντετριμμένη, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς ο πατέρας της δεν θα είναι πλέον μαζί της!

Συνήθως, συνόδευε τον πατέρα της σε εκδηλώσεις, ενώ μετά τις σπουδές της στην Αμερική, επέστρεψε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε τον πανεπιστημιακό Αριστοτέλη Τζιαμπίρη.

Μαρία Κοντομηνά-Αριστοτέλης Τζιαμπίρης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ