Λίγο μετά τη στέψη της η Ειρήνη Βολιώτη ήρθε αντιμέτωπη με ένα δραματικό συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso η χαρά της νικήτριας δεν κράτησε για πολύ αφού η ίδια φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το απόγευμα της Πέμπτης μετά από κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράσης έγινε προσαγωγή τόσο της 20χρονης Ειρήνης Βολιώτη όσο και του πρώην της στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στο Α.Τ. Ομονοίας.

Η καταγγελία αφορούσε ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή κακοποίηση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εστεμμένης, η οποία έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση σοκ.

Κατά την προσαγωγή του ο πρώην σύντροφός της με τη σειρά του υπέβαλε μήνυση σε βάρος της για επίθεση και βιαιοπραγία και η Ειρήνη Βολιώτη συνελήφθη. Όση ώρα μάλιστα εκείνος έδινε κατάθεση, εκείνη προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ με τη συνδρομή του ειδικού επιστήμονα ενδοοικογενειακής βίας που διαθέτει το Α.Τ. Ομονοίας και η εστεμμένη πήρε παραπεμπτικό για να εξεταστεί από ιατροδικαστή. 

Ο πρώην σύντροφος της κοπέλας φέρεται ότι υποστήριξε στην κατάθεσή του πως δέχθηκε βίαιη επίθεση από την Ειρήνη Βολιώτη, χωρίς εμφανή σημάδια επίθεσης, καθώς, όπως είπε, γνωρίζει πολεμικές τέχνες ενώ εκείνη σε σχετική ερώτηση δήλωσε πως το μοναδικό αιχμηρό αντικείμενο που έχει πιάσει στα χέρια της είναι η λίμα του μανικιούρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ