Ενάμισι χρόνο μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου ξεκίνησε σήμερα η δίκη της υπόθεσης, η οποία θα συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η κοινή γνώμη είχε συγκλονιστεί και συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον στο θέμα αυτό, ενώ η μητέρα της Ιωάννας βρέθηκε στο πλευρό της και έκανε μια μικρή δήλωση στους δημοσιογράφους: «Το καλύτερο παιδί είναι το παιδί μου» αρκέστηκε να πει εμφανώς συγκινημένη.

Στις 9 το πρωί περίπου η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστηρίου της Αθήνας με τους δικηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή αλλά και συγγενείς της, με την ίδια να φορά καπέλο και την ειδική μάσκα λόγω των τραυμάτων της.

Η κατηγορούμενη δεν παρευρέθηκε και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους της, ενώ με γραπτή δήλωση την οποία διάβασε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, αναφέρθηκε: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε δηλώσεις, και σχολίασε την απουσία της κατηγορούμενης, λέγοντας: «Για ακόμη μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ