Έλαβε τέλος σήμερα (13.10.2021) η ανάκριση που διενεργούσε ο δωδέκατος τακτικός ανακριτής Αθηνών για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν που έλαβε χώρα στις 11 Μαϊου 2021 από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η δικογραφία της υπόθεσης πρόκειται να χρεωθεί σε εισαγγελέα, ο οποίος θα προτείνει την παραπομπή ή μη σε δίκη του 33χρονου Μπαμπη Αναγνωστόπουλου. Αμέσως μετά αναμένεται να εκδοθεί το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας και να προσδιοριστεί ο χρόνος έναρξης της δίκης, εφόσον είναι παραπεμπτικό.

Γλυκά Νερά

Ο συνήγορος του 33χρονου πιλότου εκλήθη προκειμένου να υπογράψει το πέρας της ανάκρισης. Μετά τις άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και τα τελευταία στοιχεία δεν ανέκυψε κάτι που να καθιστά επιτακτική τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή την παραπάνω έρευνα για την υπόθεση, η οποία κλείνει και επισήμως και ολοκληρώνονται οι έρευνες για τυχόν συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. 

Ακόμη, δεν δόθηκε στον ανακριτή κάποιο στοιχείο σχετικά με τις τηλεφωνικές κλήσεις εκείνης της βραδιάς ενώ παράλληλα δεν δόθηκε κάποιο έγγραφο για την ώρα που έκλεισε η κάμερα. Μάλιστα, η εταιρεία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα του.

Τέλος, όπως δείχνει η άρση του τραπεζικού απορρήτου έχουν πραγματοποιηθεί μικροσυναλλαγές στις κάρτες της Κάρολαϊν και στου 33χρονου πιλότου που αφορούσαν σε έξοδα του σπιτιού τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ