Η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν αναλαμβάνει την επιμέλεια της ενός έτους Λυδίας, ενώ αφαιρείται προσωρινά η γονική μέριμνα από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Ωστόσο, οι γονείς του 32χρονου πιλότου θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το μωρό 5 ημέρες τον μήνα από τις 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι αποκλειστικά και μόνο στην Αλόνησο

Μάλιστα, και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών, ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν πολλές και συχνές. Μάλιστα, η Καρολάιν ήθελε να εγκαταλείψει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και να φύγει από το σπίτι προκειμένου να κάνει σπουδές πάνω στη ζαχαροπλαστική και να βρει ένα σπίτι κοντά στη σχολή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΟΛΑΙΝ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ