Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κοινοποίησε μια εικόνα της χωρίς τη μάσκα της, όπου χαμογελά, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στη ζωή της και ευχαριστώντας τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό της.

Μετά την επίθεση με βιτριόλι, την οποία και δέχτηκε, τον Μάιο του 2020, ο δρόμος προς την επάνοδο ήταν δύσκολος και απαιτητικός. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ορθοποδήσει.

«Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο instagram! Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από την ταλαντούχα φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Σταύρο Θεοδωράκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στην περιπέτειά της και τόνισε μεταξύ άλλων:

«Με πολύ πόνο, απελπισία, προσπαθούσα να κρατηθώ στη ζωή. Ενώ είμαι μεγάλος λάτρης της ζωής και όποτε άκουγα ότι κάποιος έδωσε τέλος στη ζωή του αυτό με θύμωνε. Μέσα στο νοσοκομείο έκανα τη σκέψη, ότι τώρα καταλαβαίνω πως κάποιοι φτάνουν στο σημείο να κάνουν κακό στον εαυτό τους και να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Για κάποια δευτερόλεπτά βρέθηκα και εγώ σε αυτό το σημείο. Σκέφτηκα ότι σου φαίνεται λυτρωτικό».

Σε άλλο σημείο, είχε δηλώσει: «Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Απέφευγα να δω και τα χέρια μου. Στην τουαλέτα του νοσοκομείου είχα καθρέφτη και ήταν καλυμμένος για να μην δω τον εαυτό μου. Είχα την επιλογή, αλλά δεν τολμούσα. Ήρθε η ώρα που ήρθε ο γιατρός και μου έβαλε make up και μου έδωσε ένα μικρό καθρέφτη. Κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτά, κρατάω την αναπνοή μου και λέω ok.  Είδα τα μάτια μου, το ένα ήταν πολύ άσχημα, τα χείλη μου τραβηγμένα, δεν πίεσα τον εαυτό που πάρα πολύ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ