Με γνώμονα την υψηλή αισθητική και το minimal design, η σχεδιάστρια και ιδρύτρια του brand κοσμημάτων BOLD by Angelique Tsanis, Αγγελική Τσάνη, παρουσίασε στο Ζάππειο Μέγαρο για πρώτη φορά την sustainable fine συλλογή κοσμημάτων της.

Η σειρά αποτελείται από χειροποίητα και εξαιρετικά ιδιαίτερα κομμάτια, φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα μέταλλα και απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που δεν φοβούνται να τολμήσουν, έχοντας ως στόχο να αποπνεύσουν κομψότητα και δυναμισμό σε κάθε τους εμφάνιση.

Με το moto της νέας καμπάνιας FW 21-22 «η ατομικότητα είναι δύναμη», το brand BOLD by Angelique Tsanis, θέλει να αναδείξει πως το να νιώθει κανείς τολμηρός σημαίνει να νιώθει όμορφος, μοναδικός και ατρόμητος. Αυτό το μήνυμα θέλησε να περάσει και η σχεδιάστρια, η οποία επέλεξε για μοντέλα στο catwalk της, και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, κάθε ηλικίας, εθνικότητας και φύλου, ανθρώπους που κρύβουν τη δική τους ιστορία δύναμης, δίνοντας το δικό της μήνυμα για τη σημασία της διαφορετικότητας.

Όλα τα κομμάτια της συλλογής, έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να χαρακτηρίσουν οποιαδήποτε εμφάνιση και να αναδείξουν την προσωπικότητα αυτού που τα φοράει. Aυτό ήταν και το όραμα της σχεδιάστριας, Αγγελικής Τσάνη, η οποία επηρεασμένη από τις σπουδές της στην αρχιτεκτονική, θέλησε να δημιουργήσει easy-to-wear κοσμήματα, με έντονο χαρακτήρα.

Επισκεφθείτε το www.boldbyangelique.com και ανακαλύψτε όλη τη συλλογή.

#BOLDBYANGELIQUETSANIS

Instagram: @boldbyangelique

Facebook: @Boldbyangelique

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ