Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων ZEUS, γούρι 2020, στοus εκλεκτούς εκπροσώπους του Ελληνικού τύπου στο κεντρικό κατάστημα ZOLOTAS στην οδό Πανεπιστήμιου.

 

Η πρόεδρος του οίκου Marianne Le Clere-Papalexis, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Georges Papalexis, καλωσορίσανε την πρόεδρο του ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠ κυρία Μαριάννα Μόσχου και τις κύριες Ηρώ Κόβα, Χριστίνα Μαρούγκα-Κατσουρίδη και Άννα Μαραβέα, μέλη του διοικητικού συμβούλιου της ΕΛΕΠΑΠ.

ΒΙΒΙΑΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΡΥΦΩΝΟΣ

ΜΑΙΡΗ ΔΑΥΙΤ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΡΑΚΑ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ

Ελένη Κωνσταντίνου Μαρία Μαραβέα Χριστίνα Μαρουγκα – Κατσουρίδη Ασπα Κατσουρίδη Φλώρα Καλατζή Αθηνά Πομώνη Αννα Μαραβέα Μαριάννα Παπαλέξη Μαριάννα Μόσχου Λία Παπαφιλίππου

Mε έμφαση στον ελληνικό πολιτισμό, ο Οίκος δημιούργησε ένα ξεχωριστό, πολύτιμο γούρι, εμπνευσμένο από τον Κεραύνιο Ζευς, που λατρεύτηκε ως ο θεός του ουρανού. Η συλλογής ΖΕUS 2020 αποτελείται από πολύτιμα παντατίφ, βραχιόλια και σκουλαρίκια, τα οποία προσφέρονται σε ασήμι, επίχρυσο ασήμι και χρυσό διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΩΛΑΡΑΚΗ ΒΟΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΡΑΚΙΝΤΖΑΚΗ ΝΑΝΣΥ ΕΛΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

ΗΡΩ ΚΟΒΑ

Για 13η συνεχή χρονιά, ο Οίκος ZOLOTAS διατηρεί το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεων της συλλεκτικής αυτής συλλογής στο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ, με σκοπό να συνδράμει ουσιαστικά στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία.

ΗΡΩ ΚΟΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ MARIANNE LE CLERE-PAPALEXIS (ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ)

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ