Στην εκπομπή «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της Ν.Δ αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των υποκλοπών με τον Νίκο Ανδρουλάκη, τις εκλογές και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

«Η αίσθησή μου είναι ότι ο Ερντογάν το κάνει 60% για την εσωτερική του κατανάλωση και συσπείρωση και 40% για να κάνει έναν έμμεσο εκβιασμό στους Αμερικάνους για να του δώσουν τα F16. Δεν πιστεύω ποτέ ότι οι Τούρκοι θα εισβάλλουν, αλλά όταν έχεις συνεχώς αερομαχίες δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ατύχημα κι αυτό μας ανησυχεί όλους», ανέφερε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη

Παράλληλα, μίλησε για τον Πούτιν και κατά πόσο οι κινήσεις του αφορούν τη χώρα μας: «Πιστεύω ότι αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος γιατί ο Πούτιν θα βάλει όλες τους τις δυνάμεις, δηλαδή θα παίξει το ενεργειακό χαρτί, το χαρτί της προσπάθειας αποσταθεροποίησης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, το χαρτί των social media… Την Ελλάδα την αφορά στο θέμα του κόστους ζωής, απλώς σε σχέση με άλλες χώρες εμείς είμαστε πιο θωρακισμένοι. Αυτά από που περιμένουμε από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ είναι να στηρίξουμε εκείνες τις ομάδες ανθρώπων οι οποίες είανι πιο ευάλωττες».

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε επίσης στις επερχόμενες εκλογές, λέγοντας: «Το καλό με τον Κυριάκο είναι ότι δεν χρειάζεται να μαντεύεις, στα λέει. Θα κατέβω υποψήφια βουλευτής όπως είμαι σήμερα. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και πρέπει να τη συνεχίσουμε».

Τέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε το σκάνδαλο υποκλοπών με τον Νίκο Ανδρουλάκη: «Στην καθημερινή διαχείριση ο πρωθυπουργός παίρνει στο γραφείο του ένα χαρτί περίπου μια φορά την εβδομάδα που του λέει τις πληροφορίες. Υπήρχε η δυνατότηα στον κύριο Διοικητή, όταν είδε ο κύριος Ανδρουλάκης, να πάρει την άποψη από πιο πάνω. Δεν το έκανε κι αυτό ήταν το λάθος του. Αν ο Διοικητής βγει και πει μυστικές πληροφορίες κι είναι κακούργημα. Πάει 10 χρόνια μέσα. Αντίθετα, αν ο κύριος Ανδρουλάκης πάει σήμερα στη δοίκηση της ΕΥΠ και έχει δοθεί από τον πρωθυπουργό το έλευθερο στο διοικητή να του πει τα στοιχεία, κι εκείνος θέλει να τα δημοσιοποιήσει τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Θέλει λέει να το κάνει δημόσια, αλλά δημόσια θα πάει για κακούργημα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ