Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, με τις μαρτυρίες των γιατρών της. Λίγο μετά τις 9, λοιπόν, στο δικαστήριο βρέθηκε τόσο η Ιωάννα, όσο και η κατηγορούμενη.

Μάρτυρες θα είναι οι επιστήμονες που ανέλαβαν την επιδιόρθωση και αρωγή προς το θύμα. Ανάμεσά τους θα είναι και η Διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής του Θριασίου Νοσοκομείου Μαρία Καλοφώνου, και θα μοιραστεί την πλήρη εικόνα για την κατάσταση που ήταν η 36χρονη και για τους κινδύνους που ακόμη αντιμετωπίζει.

Παλιοσπύρου

Το δικαστήριο θα ακούσει τους επιστήμονες και στοιχειοθετήσουν την πραγματική βούληση που είχε η κατηγορουμένη, όταν παραμόνευε την Ιωάννα κρατώντας μία μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού, το οποίο και τελικά κατέληξε πάνω της.

Η Πολιτική Αγωγή αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου όσον αφορά την κλήτευση δύο μαρτύρων που αιτήθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση, κομβικά για για την υπόθεση. Ακόμα, η υπεράσπιση επιθυμεί να καταδειχθεί η εμμονή της κατηγορουμένης με την Ιωάννα, και να αποσαφηνιστεί αν η δράστιδα είχε βοήθεια πριν και μετά την επίθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ