Τέλος πρόκειται να βρει σε λίγες μέρες το θρίλερ με την υπόθεση της Πάτρας καθώς όλα δείχνουν πως έχουν δοθεί οι τελικές απαντήσεις.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τη Μαλένα και την Ίριδα, έδειξαν σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν ευθύνεται για τον θάνατό τους κάποια τοξική ουσία. Αντιθέτως, το πόρισμα των ιστολογικών εξετάσεων που παραδόθηκε στους υπεύθυνους για την έρευνα ιατροδικαστές, οδηγεί στο συμπέρασμα πως τα δύο κοριτσάκια υπέστησαν ασφυκτικό θάνατο.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής στο “Φως στο Τούνελ” δόθηκε το στοιχείο “κλειδί” για τα αίτια θανάτου της μικρής Ίριδας στην Πάτρα και πώς αυτά σχετίζονται με το αγαπημένο της πανάκι που είχε μαζί της στην κούνια. Υπενθυμίζουμε ότι η κατηγορούμενη ζητούσε επίμονα από τον πατέρα των παιδιών “Μάνο Δασκαλάκη” να τη συμβάλει ώστε να πάρουν πίσω το πανάκι της μικρής.

Συγκεκριμένα, τα εγκληματολογικά εργαστήρια έδειξαν ότι η στάμπα πάνω του δεν ήταν αίμα από το τραύμα στο στόμα του αλλά διάσπαρτες οροαιματηρές κηλίδες, δηλαδή υγρό από πνεύμονες μαζί με αίμα, που προκλήθηκαν από έντονη πνευμονορραγία, που σημαίνει απλά πνευμονικό οίδημα από ασφυξία.

Πέρα όμως από αυτό το εύρημα, οι επιστήμονες εντόπισαν και στον εγκέφαλο του βρέφους αιμορραγικές διηθήσεις, συμβατές με υποξία. Υπάρχουν και ηπατικές αλλοιώσεις επίσης συμβατές με υποξία στην Ίριδα και τη Μαλένα. Αυτή η έλλειψη οξυγόνου, εφόσον δε συνδέεται με δηλητηρίαση ή παθολογικά αίτια, θεωρείται ότι προκλήθηκε από ασφυκτικό θάνατο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ