Νέα έκτακτα μέτρα λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα ανακοινώθηκαν, το μεσημέρι της Κυριακής, με στόχο την προστασία των πολιτών. Με τον χιονιά να «σφυροκοπά» την Αττική, έχει αποφασιστεί τα σχολεία να κλείσουν και οι μαθητές να παρακολουθήσουν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση.

Ακόμη, είναι υποχρεωτική η τηλεργασία στο Δημόσιο ενώ υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία και στον ιδιωτικό τομέα. Παράλληλα, τονίζεται το να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι, σε ολόκληρη τη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που αναμένονται.

Αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση άμεσων και επειγουσών αναγκών του καταναλωτικού κοινού κατ’ εξαίρεση θα μπορούν να λειτουργούν μέχρι ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023: τα φαρμακεία, τα καταστήματα τροφίμων και supermarket, τα πρατήρια καυσίμων και τα καταστήματα πώλησης εργαλείων και αλυσίδων χιονιού για τα οχήματα.

Παράλληλα, με αφορμή την κακοκαιρία Μπάρμπαρα, απαγορεύεται από ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023 η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier, στις ίδιες περιοχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ