Η Κατερίνα Μονογιού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την αναπάντεχη απώλεια του αδερφού της, Τζώρτζη Μονογιού, αλλά και για την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων.

Αρχιά, η βουλευτής της Ν.Δ αποκάλυψε ότι έχει δυσλεξία και την αγαπά, και τόνισε «ότι δεν μπορούν να να ξέρουν όλοι την κάθε διαφορτετικότητα του κάθε ανθρώπου», επισημαίνοντας ότι όταν έπρεπε έκλεινε τα αυτιά της, ενώ σημείωσε ότι κλείνει τα αυτιά της σε κάθε τοξικό άνθρωπο.

Κατερίνα Μονογυιού

Όσον αφορά στην απώλεια του αδερφού της, που θα κλείσει εννέα μήνες σε λίγο διάστημα, ανέφερε: «Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος δεν είναι εύκολα αλλά σαν οικογένεια δεθήκαμε ακόμα περισσότερο και κοιτάξαμε να το αντιμετωπίσουμε όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Δουλέυω πολλές ώρες και η εργασιοθεραπεία με βοήθησε. Ο αδερφός μου είναι εδώ. Δεν φεύγουν οι ψυχές, μόνο τα σώματα. Συμπεριφέρομαι όπως θα ήθελε. Προχωράω στη ζωή μου και θέλω να τον κάνω υπερήφανο».

Σε άλλο σημείο η Κατερίνα Μονογυιού αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει σε κατάψυξη ωραίων, λέγοντας: «Θα ήθελα ένα παιδί, αλλά και να μην ερχόταν δεν θα θεωρούσα ότι θα ήταν αποτυχία. Κάποια πράγματα είναι να έρθουν στη ζωή και κάποια άλλα όχι. Θα κάνω σύντομα κατάψυξη ωαρίων…. Όταν ήμουν σε διάσταση με τον πρώην σύζυγό μου δεν μου το είχαν επιτρέψει. Ήταν καταστροφικό. Ευτυχώς ο κύριος Θάνος Πλεύρης με άκουσε προσεκτικά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ