Καλεσμένος της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Νάνσυς Αντωνίου και του Γιώργου Λιανού στον sfera βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη, ωστόσο αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν όλους μας, όπως η αύξηση στις τιμές και η ενεργειακή κρίση. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός της χώρας έκανε αναφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται και έκανε μια ανθρώπινη τοποθέτηση.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στη Μαρέβα Μητσοτάκη, τα παιδιά του, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που τσακώνεται με τη σύζυγό του. «Τσακωνόμαστε με τη γυναίκα μου για το air condition», δήλωσε για αρχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς εκείνος ζεσταινόταν στη θερμοκρασία που επέλεγε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Προσπαθούμε μια φορά την εβδομάδα να βγούμε οι δυο μας αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να βρούμε τον χρόνο», υπογράμμισε. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός εξομολογήθηκε ότι η μοναδική δουλειά που κάνει στο σπίτι είναι να αλλάξει λάμπα, ενώ σε άλλο σημείο δήλωσε: «Δεν μαγειρεύω τίποτα, μόνο καμιά ομελέτα. Κάνω όμως μπάρμπεκιου, αλλά δεν είναι μαγείρεμα αυτό».

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ακόμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι «δεν θα ξανακλείσουμε» λόγω covid, και τόνισε «ότι η επιδημία του covid όπως την ξέραμε, τελειώνει, αλλά αυτοί που είναι ευάλωτοι θα πρέπει να προσέχουν», ενώ είπε ότι έρχονται νέα εμβόλια που καλύπτουν όλες τις μεταλλάξεις. «Αν με ρωτούσες το 2019 που κάθισα για πρώτη φορά στο γραφείο του πρωθυπουργού, για το πώς φανταζόμουν τα πράγματα στη χώρα, δεν θα σου έλεγα ότι μπορούσα να προβλέψω όλα όσα συνέβησαν, αλλά πιστεύω ότι η χώρα έχει μπει σε μια κανονική ρότα και αφήνουμε πίσω την δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης», σημείωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα αρνητικά σχόλια

Ο πρωθυπουργός απάντησε στο πώς διαχειρίζεται την αρνητική κριτική και έκανε μια τοποθέτηση ειλικρινή.

«Μαθαίνεις ότι πρέπει να δέχεσαι την κριτική, καλοπροαίρετη και κακοπραίρετη, ειδικά με εμένα που έχω ακούσε τα εξ αμάξης. Κάποια στιγμή τα προσπερνάς με ένα χαμόγελο. Δεν κρύβω ότι σε ένα επίπεδο μπορεί να με ενοχλεί, να ενοχλέι τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, το καταλαβαίνω, αλλά είναι δυστυχώς το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε. Ακούω την κριτική. Νομίζω σε ένα βαθμό ότι είναι άδικη. Σου λέει “αυτός προέρχεται από μια πολιτική οικογένεια, μπορεί να είναι ευκατάστατος, έχει σπουδάσει στο εξωτερικό…”. Δεν με καταλαβαίνει. Κάνω μεγάλη προσπάθεια να αποδείξω μέσα από τις πολιτικές μας ότι προτίστως στρεφόμαστε στους πιο αδύναμους και σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Προσπαθείς να καταλαβαίνεις τις δυσκολίες του άλλου αν εσύ ο ίδιος δεν τις έχεις περάσεις βιωματικά κι αυτή είναι η αλήθεια, γιατί να το κρύψουμε. Θα ήταν καλύτερο να έχουμε λιγότερες ύβρεις και περισσότερο χιούμορ. Μου αρέσει το χιούμορ και βλέπω τα βιντεάκια με τα ντολμαδιάκια. Δεν υπάρχει παιδί που να μη με ρωτάει για τα ντολμαδάκια».

Σε άλλο σημείο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Είμαστε όλοι άνθρωποι. Έχουμε τις οικογένειές μας, τις ανησυχίες, τις ανασφάλειεές μας. Δεν είμαστε κάτι το διαφορετικό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ